SPT Vilecon Tech Guide

MADE Tech Guide: Sådan bliver dit produkt produktionsklart

Få tips og tricks til at få dit produkt produktionsklart. I denne video giver mekanisk udvikler og prototypeansvarlig i SPT Vilecon, Lars Skovgaard, en overordnet guide til, hvad man bør tage op til overvejelse, inden man sender sit produkt til en producent.

Hvilke overvejelser bør man gøre sig, inden ens virksomhed kaster sig ud i produktion af nye produkter?

MADE besøgte plastproducenten SPT Vilecon sammen med en lang række startups for at blive klogere på, hvordan man som nyopstartet virksomhed, kommer godt i gang med sin produktion. Det skete som en del af startup programmet MADE Manufacturing Sprint (se højreboks nedenfor).

Fire gode råd

I videoen ovenfor deler mekanisk udvikler og prototypeansvarlig i SPT Vilecon, Lars Skovgaard ud af sine erfaringer inden for produktion af plastemner:

  1. Afgræns dit produkt
  2. Overvej din prototypes funktion/formål
  3. Tag produktionsmetode og samling med i dit prototypedesign
  4. Afsæt god tid

Se videoen for at høre Lars Skovgaard dykke ned i de forskellige opmærksomhedspunkter. Blandt andet forklarer han vigtigheden af at indtænke sit valg af produktionsmetode i sin prototype. Hvilke fordele og ulemper har metoden, og hvordan påvirker det udformningen af produktet?

Det der er vigtigt når man kigger på udviklingen af sit produkt og sine prototyper er, at man tager de produktionsmetoder, som man har tænkt sig at anvende, med fra start, så man kan få inkorporeret fordele og ulemper ved sin proces.

Lars Skovgaard, Maskinudvikler og prototypeansvarlig i SPT Vilecon

Se hele guiden i videoen ovenfor og bliv klædt på til at komme igang med produktionen af dit eget produkt.

Se billeder fra besøget hos SPT Vilecon nedenfor.

MADE Manufacturing Sprint

Et Beyond Beta startupprogram udbudt af Danmarks produktionsklynge MADE

Programmet er en sprint-version af MADE’s Beyond Beta startup-program, som har kørt siden starten af 2022, og hvor mere end 30 startups allerede har fået hjælp.

Manufacturing Sprint er muliggjort med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og EU.

Vil du gerne vide mere om MADE’s startup indsats, og hvordan du kan blive en del af den? Kontakt Anders Sparre. (nedenfor)

Anders Sparre

Chefkonsulent og ansvarlig for MADE for Startups

Mobil: +45 26 272494
Mail: asparre@made.dk

Relaterede videoer

Video
Video
Video
Video
Video
Video