MADE FAST

MADE FAST – Flexible, Agile, Sustainable manufacturing enabled by Talented employees blev lanceret i april 2020 som et nyt forsknings- og innovationsprogram i MADE. MADE FAST består af fem strategiske indsatser og bygger videre på forskningen fra MADE SPIR og MADE Digital.

MADE-samarbejdet har siden 2014 bevist, at det skaber betydelig værdi for alle medvirkende parter. Derfor har MADE sammen med en række aktører og ledende produktionsvirksomheder skabt fundamentet for en ny forskningsplatform. MADE FAST udvikler og tester innovative, digitale løsninger, der øger Fleksibiliteten, Agiliteten og Bæredygtigheden (sustainability) af Danmarks produktionsvirksomheder. Samtidig sikrer platformen, at virksomhederne har adgang til en Talentfuld arbejdsstyrke, som understøtter avanceret produktion i Danmark.

I samarbejde med fem universiteter, tre GTS-institutter, fire vidensinstitutioner og over 50 store og små virksomheder udvikler MADE FAST nye teknologier og metoder, som vil gøre dansk produktion mere bæredygtig, agil og produktiv.

Læs mere om lanceringen af MADE FAST.

MADE FAST forskningsplatformen tilføjer også endnu flere muskler til materiale- og uddannelsesområdet for at skabe endnu bedre forudsætninger for dansk produktion herunder en talentfuld arbejdsstyrke og en bæredygtig produktion.

Læs mere om MADE Materiale.

Læs mere om MADE’s uddannelsesfokus – herunder MADE Learning Factory

MADE FAST
strategiske indsatser

Bæredygtig
produktion

Værdikæde-
optimering

Agile produktions-systemer

Digitalisering
af produktions-processer

Digital læring og træning

Læs om MADE’s forskningsresultater:
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel

Skab ny viden & teknologi i MADE

Vidensmotoren i MADE er forskningsprojekter, der udspringer af konkrete ønsker og behov hos danske industrivirksomheder. Her arbejder store- og små virksomheder, forskere fra universiteter og specialister fra vidensinstitutioner sammen om at skabe løsninger på fælles udfordringer.