Ulrich Hedegaard Brorson er ny bestyrelsesformand i MADE

Ulrich Hedegaard Brorson, Group Vice President of Advanced Manufacturing Engineering, Grundfos Holding A/S, er tiltrådt som bestyrelsesformand i MADE i forbindelse med den årlige generalforsamling den 23. april 2024.

Ulrich Hedegaard Brorson overtager posten fra Morten Buhl Sørensen, der er Vice President, Strategic Procurement hos Danfoss og været formand for MADE de sidste seks år. Morten Buhl Sørensen fortsætter i bestyrelsen som næstformand.

Den nye bestyrelsesformand i MADE har et indgående kendskab til danske produktionsvirksomheders vilkår, potentialer og udfordringer fra knap 18 års ansættelse hos Grundfos. Han er med til at højne innovationen hos en af verdens førende pumpeproducenter med fokus på udviklingen af produktionsteknologier, såsom Virtual Reality, kunstig intelligens samt test af nye materialer som f.eks. svampes rodnet til at lave varmeisolerende materiale til pumper.

Ulrich Hedegaard Brorson har således været i Grundfos siden 2006 og haft en række stillinger inden for produktion, digital udvikling og innovation. Han har siddet i MADE’s bestyrelse siden 2023.

Ulrich Hedegaard Brorson er uddannet Master of Science, Manufacturing Engineering fra Aalborg Universitet.

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Artikel
Video
Artikel
Video