Få et unikt indblik i BKI Foods og BM Silos digitale transformation: “Vi har sparet 70 %”

Fra kaffe til siloer – d. 12. marts var der virtuel rundvisning hos to SMV’er, der har gennemført digital transformation, bæredygtigheds-tiltag og medarbejderinddragelse. Få et unikt indblik i BKI Foods og BM Silo’s udvikling.

Ved ADMA Learning Network, som MADE var medarrangør af, blev deltagerne inspireret af to stærke danske SMV’er: BKI foods og BM Silo slog virtuelt dørene op for at vise, hvordan de er ved at forme fremtidens fabrikker.

”Vi fremstiller 50 mio. kaffeposer om året. Sammen med ADMA og MADE har vi fået udarbejdet et scan af vores produktion, hvor vi har fået indsigt i områder, vi kan forbedre de kommende år. Alt i vores produktion er nu digitaliseret, og vi anvender intet papir. Vores proces og palle-logistik på lageret er blevet optimeret, og vi har haft en besparelse på op mod 70 % om året fra dengang vi håndterede lageret manuelt,” fortalte Ib Hauberg, Factory Manager i BKI.

Farvel til manuelt arbejde – hej til nye robotkollegaer

Oplev eller genoplev den virtuelle rundvisning hos BM Silo og se, hvordan de arbejder med innovative automationsløsninger i fremstillingen af f.eks. siloer (på engelsk).

BM Silo, der bl.a. fremstiller siloer til malt opbevaring hos bryggerier, har også været på en stor udviklingsrejse – og ligeledes sagt farvel til analoge processer og goddag til nye robot-kollegaer:

”Vi er gået fra manuelle til digitale pakkelister, og siden 2015 har vi haft fuldt ud automatiserede produktionslinjer, og det har minimeret menneskelige fejl. De seneste år har vi anvendt cobots med succes, da de bl.a. har forbedret hverdagen for vores medarbejdere, og øget ordreindgangen, så vi har ansat flere. Vi har endda navngivet en af robotten ’Ursula’,” forklarede Dorte Zacho Martinsen, medejer af BM Silo.

Relaterede videoer

Video
Video
Video
Video
Video
Video