“Vi har nået mere end forventet”: Test med 3D-print gav virksomhed nyt design

Rotapure har i et MADE Demonstrationsprojekt sammen med Teknologisk Institut testet 3D-print, og teknologien har nu givet virksomheden et helt nyt design til deres laboratorieudstyr.

”De ting, vi troede var meget komplicerede og besværlige at lave i forhold til at imødekomme kunders behov, har vi fundet ud af er meget nemmere, end vi først forventede,” siger Peter Munkholm Nielsen, co-founder og CSO i Rotapure efter at have afprøvet 3D-print i deres produktion.

Rotapure producerer laboratorieudstyr og har deltaget i et MADE Demonstrationsprojekt for at få hjælp til at teste, om 3D-print var løsningen til at imødekomme de ønsker, som Rotapure møder i dagligdagen.

”Af og til kommer der spørgsmål som, hvad hvis den også kunne det her, eller kan vi ikke lave det lidt om?”, siger Peter Munkholm Nielsen.

I demonstrationsprojektet fik virksomheden hjælp af Teknologisk Institut til at lave en række nye holdere til prøveglas og et helt nyt design til deres rotator-system, som prøveglasholderne isættes.

Hør meget mere om projektet i videoen i toppen af artiklen.

MADE Demonstrationsprojekt

Med et MADE Demonstrationsprojekt kan en lille eller mellemstor virksomhed få op til 100.000 kroner i støtte til at løse en konkret udfordring i virksomheden eller afprøve en ny teknologi i produktionen.

Der er løbende ansøgningsfrist på demonstrationsprojekter.

Relaterede videoer

Video
Video
Video
Video
Video
Video