“Vi har nået mere end forventet”: Test med 3D-print gav virksomhed nyt design

Rotapure har i et MADE Demonstrationsprojekt sammen med Teknologisk Institut testet 3D-print, og teknologien har nu givet virksomheden et helt nyt design til deres laboratorieudstyr.

”De ting, vi troede var meget komplicerede og besværlige at lave i forhold til at imødekomme kunders behov, har vi fundet ud af er meget nemmere, end vi først forventede,” siger Peter Munkholm Nielsen, co-founder og CSO i Rotapure efter at have afprøvet 3D-print i deres produktion.

Rotapure producerer laboratorieudstyr og har deltaget i et MADE Demonstrationsprojekt for at få hjælp til at teste, om 3D-print var løsningen til at imødekomme de ønsker, som Rotapure møder i dagligdagen.

”Af og til kommer der spørgsmål som, hvad hvis den også kunne det her, eller kan vi ikke lave det lidt om?”, siger Peter Munkholm Nielsen.

I demonstrationsprojektet fik virksomheden hjælp af Teknologisk Institut til at lave en række nye holdere til prøveglas og et helt nyt design til deres rotator-system, som prøveglasholderne isættes.

Hør meget mere om projektet i videoen i toppen af artiklen.

MADE Demonstrationsprojekt

Med et MADE Demonstrationsprojekt kan en lille eller mellemstor virksomhed få op til 100.000 kroner i støtte til at løse en konkret udfordring i virksomheden eller afprøve en ny teknologi i produktionen.

Der er løbende ansøgningsfrist på demonstrationsprojekter.

Relaterede videoer

Video
Video
Video
Video
Video
Video

Tilmeld dig - og få viden og tilbud om arrangementer direkte i din indbakke

Det er gratis og uforpligtende at modtage vores nyhedsbrev.

CLOSE
9709

Tak for din tilmelding!

Du modtager nu en mail, hvor vi beder dig bekræfte din tilmelding.

CLOSE
9709

Tjek din mappe med uønsket mail/spam, hvis du ikke modtager mailen.