Stensved Formværktøj fik sparring til bedre at udnytte deres maskiner

I et MADE Kickstartprojekt fik virksomheden Stensved Formværktøj på bare få uger indblik i, hvordan de bedre kan udnytte deres CNC-bearbejdningsmaskiner.

Kan vi optimere vores CNC-bearbejdningsmaskiner?

Det spørgsmål ønskede Stensved Formværktøj, der konstruerer og bygger formværktøj til sprøjtestøbte plastikemner til primært medico, svar på i et MADE Kickstartprojekt med Erhvervshus Sjælland og DAMRC.

I løbet af ganske få uger fik virksomheden værdifuld sparring:

”Projektet har givet os et bedre indblik i, hvordan vi udnytter maskinerne. Folkene fra MADE var virkelig gode til at vise den difference imellem, hvad man lytter og tror man ved, og så det, der er i virkeligheden sker. Der var det virkelig en øjenåbner for vores folk, fordi selvom man har mange, mange års erfaring, så må man erkende, at der sker en udvikling hele tiden,” forklarer Morten Gregersen, administrerende direktør og medejer af Stensved Formværktøj.

Resultatet vækker glæde:

”MADE-projektet, som vi lige har gennemgået, vil jeg helt sikkert anbefale til andre produktionsvirksomheder. Vi har alle sammen problembørn og problemstillinger i vores daglige produktion, som det her kan være med til at løse. Jeg synes, vi har haft nogle rigtig gode resultater af det,” konkluderer medejeren.

I kickstartprojekter kan virksomheden få en forsmag på, hvordan brug af ny teknologi og data kan optimere driften i produktionen.

Tilbuddet er lanceret i et samarbejde mellem MADE, de regionale erhvervshuse og vidensinstitutioner. Kickstart-projekter er finansieret af en bevilling fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Læs mere om, hvordan du med MADE Kickstart kan få en forsmag på teknologier.

Ansøg om kickstartprojekt

Det er gratis at deltage i et kickstartprojekt – virksomheden investerer blot med sin egen tid i form af en enkelt arbejdsuge.

Målgruppen er SMV’er, der har et betydeligt uudnyttet innovationspotentiale, og som har ambitioner om deltagelse i innovationsaktiviteter men meget begrænset erfaring.

Vi behandler ansøgninger løbende.

Hvis du har spørgsmål til kickstartprojekter, er du meget velkommen til at kontakte:

Direktør i DAMRC, og projektleder på Kickstart Klaus Bonde Ørskov, tlf. +45 305 160 85.

Dit lokale erhvervshus.

Relaterede videoer

Video
Video
Video
Video
Video
Video