Få en forsmag på teknologier med MADE Kickstartprojekter

Din virksomhed kan i et MADE Kickstartprojekt få indsigt i, hvordan nye teknologier og metoder kan skabe værdi for jer. Det kan være alt lige fra robotter til dataopsamling. Se her, hvordan et kickstartprojekt kan hjælpe din organisation med at tage de første vigtige udviklingsskridt.

SMV’er skal nemt kunne få en forsmag på, hvordan de i MADE kan få hjælp til at udvikle nye løsninger og implementere nye teknologier.

Derfor har MADE i samarbejde med de regionale erhvervshuse og vidensinstitutioner lanceret Kickstart.

”I kickstartprojekter kan SMV’er eksperimentere med noget i en kort periode. Det er billigt og kan give afklaring på spørgsmål, man måske ikke ellers ville have ressourcer til at afprøve,” siger Merete Nørby, international chefkonsulent i MADE.

Ved MADE’s gå-hjem-møde ’Demo og dialog’ hos DAMRC i Herning fik deltagerne hørt og set, hvor nemt det er at komme i gang med et kickstartprojekt – og hvordan det kan igangsætte nye spændende muligheder.

”Kickstart har gjort en forskel”

Den første virksomhed, der har været igennem et kickstartprojekt, er SMV’en Ravnsgaard Smede- og Maskinværksted A/S i Herning, der fremstiller transport og løfteudstyr til vindmølleindustrien.

Ansøg om kickstartprojekt

Det er gratis at deltage i et kickstartprojekt – virksomheden investerer blot med sin egen tid i form af en enkelt arbejdsuge.

Målgruppen er SMV’er, der har et betydeligt uudnyttet innovationspotentiale, og som har ambitioner om deltagelse i innovationsaktiviteter men meget begrænset erfaring.

Vi behandler ansøgninger løbende.

Hvis du har spørgsmål til kickstartprojekter, er du meget velkommen til at kontakte: Direktør i DAMRC, og projektleder på Kickstart Klaus Bonde Ørskov, tlf. +45 305 160 85. 

Dit lokale erhvervshus.

Relaterede videoer

Video
Video
Video
Video
Video
Video