Top-5: Mest læste nyheder

Læs eller genlæs de fem mest læste nyheder i 2022, hvor vi kommer ind omkring en kreativ lagerrobot løsning, virtual reality-briller og meget mere.

Effektiv dataopsamling, oplæring med virtual reality-briller, en kvart mia. til produktionsvirksomheder og en innovativ løsning på pladsmangel med LEAN og lagerrobot. Det er nyhederne, som har domineret nyhedslandskabet i MADE i det første halvår af 2022 – oplev eller genoplev de fem mest læste historier her.

1) Novo Nordisk vil udrulle ny løsning: ”Vi kan nu samle data op effektivt”

Det er muligt, hurtigt og effektivt at opsamle data på Novo Nordisk pakke- og montagelinjer, som kan bruges til at forudsige kvaliteten af insulinpenne. Se video om MADE FAST-projektet.

Se historien

2) Fremtidens digitale læring – fra HoloLens til digitale tvillinger

Bliv oplært direkte på fabriksgulvet med en virtual reality-brille eller få styr på 3D-printerens nye features med et bibliotek af interaktive videoer på mobilen. I MADE Podcast diskuterer og tester vi fremtidens digitale læring med J. Krebs & Co., Teknologipagten og Camilla Nellemann, der er ansvarlig for MADE Learning Factory.

Lyt til podcasten

3) Digitalisering giver gevinst på en halv milliard til produktionsvirksomheder

Dyk ned i den interaktive artikel om, hvordan MADE Digital giver en lang række gevinster til danske produktionsvirksomheder.

Læs mere

4) Nemt fra gulv til sky: ”Det er et statement til hele Produktionsdanmark”

Det behøver ikke være så svært at få data fra fabriksgulvet – uanset hvad du fremstiller – op i skyen og spille sammen med alle produktionssytemer. Det er konklusionen på et MADE FAST projekt.

Læs mere

5) Tetris i fabrikken sikrer vækst: ”Nu skal vi ikke flytte maskiner hele tiden”

Med ny indretning, lagerrobot og LEAN-tankegang udnytter virksomheden Newtec deres fabriksplads langt bedre end før. Se resultater fra et MADE FAST-projekt.

Læs mere

Glæd dig til MADE-aktiviter efter sommerferien

Se aktivitetsoversigten 2022 her – og sæt kryds i kalenderen ved kommende MADE-arrangementer, -tilbud og -projekter.

Bare i august kan du glæde dig til: Innovationskonference med DTU og LEGO, to gange Open Lab om bearbejdningsindustrien og robotprocesser samt et Læringsforløb om digital sidemandsoplæring.

Derudover skal du sætte et stort X i kalenderen d. 1. november, hvor MADE Årsdagen 2022 holdes hos Grundfos i Bjerringbro.

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Video
Artikel
Video
Artikel