Top-5: Mest læste nyheder

Læs eller genlæs de fem mest læste nyheder i 2022, hvor vi kommer ind omkring en kreativ lagerrobot løsning, virtual reality-briller og meget mere.

Effektiv dataopsamling, oplæring med virtual reality-briller, en kvart mia. til produktionsvirksomheder og en innovativ løsning på pladsmangel med LEAN og lagerrobot. Det er nyhederne, som har domineret nyhedslandskabet i MADE i det første halvår af 2022 – oplev eller genoplev de fem mest læste historier her.

1) Novo Nordisk vil udrulle ny løsning: ”Vi kan nu samle data op effektivt”

Det er muligt, hurtigt og effektivt at opsamle data på Novo Nordisk pakke- og montagelinjer, som kan bruges til at forudsige kvaliteten af insulinpenne. Se video om MADE FAST-projektet.

Se historien

2) Fremtidens digitale læring – fra HoloLens til digitale tvillinger

Bliv oplært direkte på fabriksgulvet med en virtual reality-brille eller få styr på 3D-printerens nye features med et bibliotek af interaktive videoer på mobilen. I MADE Podcast diskuterer og tester vi fremtidens digitale læring med J. Krebs & Co., Teknologipagten og Camilla Nellemann, der er ansvarlig for MADE Learning Factory.

Lyt til podcasten

3) Digitalisering giver gevinst på en halv milliard til produktionsvirksomheder

Dyk ned i den interaktive artikel om, hvordan MADE Digital giver en lang række gevinster til danske produktionsvirksomheder.

Læs mere

4) Nemt fra gulv til sky: ”Det er et statement til hele Produktionsdanmark”

Det behøver ikke være så svært at få data fra fabriksgulvet – uanset hvad du fremstiller – op i skyen og spille sammen med alle produktionssytemer. Det er konklusionen på et MADE FAST projekt.

Læs mere

5) Tetris i fabrikken sikrer vækst: ”Nu skal vi ikke flytte maskiner hele tiden”

Med ny indretning, lagerrobot og LEAN-tankegang udnytter virksomheden Newtec deres fabriksplads langt bedre end før. Se resultater fra et MADE FAST-projekt.

Læs mere

Glæd dig til MADE-aktiviter efter sommerferien

Se aktivitetsoversigten 2022 her – og sæt kryds i kalenderen ved kommende MADE-arrangementer, -tilbud og -projekter.

Bare i august kan du glæde dig til: Innovationskonference med DTU og LEGO, to gange Open Lab om bearbejdningsindustrien og robotprocesser samt et Læringsforløb om digital sidemandsoplæring.

Derudover skal du sætte et stort X i kalenderen d. 1. november, hvor MADE Årsdagen 2022 holdes hos Grundfos i Bjerringbro.

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel

Tilmeld dig - og få viden og tilbud om arrangementer direkte i din indbakke

Det er gratis og uforpligtende at modtage vores nyhedsbrev.

CLOSE
9709

Tak for din tilmelding!

Du modtager nu en mail, hvor vi beder dig bekræfte din tilmelding.

CLOSE
9709

Tjek din mappe med uønsket mail/spam, hvis du ikke modtager mailen.