”Sammen kan vi levere mere og bedre, end vi formår alene”: MADE’s Artikelsamling 2019/20

117 sider spækket med ny viden, resultater og erfaringer fra året der gik. MADE’s dugfriske artikelsamling 2019/20 giver i ord og billeder en god oversigt over MADE’s indsatser.

MADE har netop udgivet artikelsamlingen ”Året der gik 2019/20”, hvor du får et indblik i, hvordan MADE er med til at skabe verdensklasseproduktion i Danmark for både små, mellemstore og store virksomheder.

”Når vi ser tilbage på det år, der er gået, er listen over værdiskabende aktiviteter heldigvis lang. Med denne artikelsamling formidler vi viden om nogle af de mange indsatser og resultater, som kendetegner det forgangne år. Det gælder i nationale og internationalesammenhæng, hvor vi sammen kan levere mere og bedre, end vi formår alene,” lyder det fra MADE’s formand Morten Buhl Sørensen, der er Senior Vice President i Danfoss.

Udgivelsen sker i forbindelse med MADE’s Online Generalforsamling 2020, der blev holdt tirsdag den 19. maj.

Om artikelsamlingen

  • 117 sider om MADE’s aktiviteter og resultater fra 2019/20
  • Samlingen er opdelt i fem kapitler: Forskning og uddannelse, Innovation, International, Generelt om MADE og fakta om MADE
  • Udvalgte artikler på dansk er suppleret med et engelsk resumé.

Med denne artikelsamling formidler vi viden om nogle af de mange indsatser og resultater, som kendetegner det forgangne år. Det gælder i nationale og internationalesammenhæng, hvor vi sammen kan levere mere og bedre, end vi formår alene

Morten Buhl Sørensen, MADE’s formand

Selvkørende robotter, teknologier med raketfart og inspiration fra udlandet

Artikelsamlingen giver indsigt i en lang række temaer på tværs af forskning, innovation og uddannelse lige fra robotter til 3D-print til kunstig intelligens. Her er et lille udpluk fra de mange højdepunkter:

Læs f.eks. om Siemens Gamesas forskningsprojekt i MADE, hvor en selvkørende robot scanner vindmøllevinger. En imponerende, automatiseret løsning, der er let at omstille i produktionen.

Hør, hvordan 3D-print vil vokse med raketfart de kommende år, og hvilke barrierer danske produktionsvirksomheder og særligt SMV’er står over for.

Fordyb dig i en reportage fra MADE Studieturen til et af verdens førende industrilande, hvor gulvet er intelligent, og fremtidens fabrikker er ved at blive formet af morgendagens teknologier.

Dyk ned i konkrete cases fra den nye forsknings- og innovationsplatform MADE FAST., herunder f.eks., hvordan SMV’en Wexøe vil udvikle et sæt intelligente briller til at guide og uddanne medarbejdere.

Artikelsamlingen er tilgængelig via platformen issuu.

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Video
Artikel