Dyk ned i nyt MADE Startup Map

59 danske startups leverer teknologi og løsninger til fremtidens produktion. Er du nysgerrig på hvem de er? Er din startup med? Hvem kunne din virksomhed samarbejde med? Få et overblik med det nye MADE Startup Map.

Opdateret den 5. januar 2024

59 danske startups leverer teknologi og løsninger til at understøtte og skabe fremtidens produktion. Men hvem er de?

MADE har kortlagt det danske startup-landskab inden for teknologi og løsninger til Produktionsdanmark i et nyt MADE Startup Map. 

En håndsrækning til nye og en mulighed for de etablerede

“Med MADE Startup Map vil vi skabe større synlighed for de helt nye og innovative virksomheder, som udvikler nogle af fremtidens teknologier og metoder til produktionen,” siger chefkonsulent i MADE Anders Sparre og fortsætter:

“Vi håber, at mange får gavn af MADE Startup Map. Iværksætterne kan udvide deres netværk, de etablerede produktionsvirksomheder kan finde leverandører af ny teknologi, og investorer inden for området kan finde nye startups at investere i.”

På MADE Startup Map finder du blandt andet startups indenfor “automation and robotics”, “sensor technology, big data and AI” og “sustainability, waste optimisation and circular models”. Få overblikket nedenfor:

MADE Startup Map vil løbende blive opdateret med nye startups, og startups vil udgå, når de er over fem år gamle.

Hvis du har en startup, der ikke er med på vores Startup Map kan du skrive til Anders Sparre for at komme med i næste opdatering.

Tilbud til startups og etablerede virksomheder

Kontakt chefkonsulent i MADE Anders Sparre og hør mere:

Anders Sparre

Chefkonsulent og ansvarlig for MADE for Startups

Mobil: +45 26 272494
Mail: asparre@made.dk

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Video
Artikel
Video
Artikel