MADE søger student til foreningens sekretariat

Er du initiativrig, har sans for detaljer, er nysgerrig på at lære mere om Produktionsdanmark, og ønsker du at supplere dine studier med et spændende studiejob? Så kan du være en af de studentermedhjælpere, MADE søger til foreningens sekretariat i København.

Introduktion til foreningen MADE – Manufacturing Academy of Denmark

Formålet med MADE er at styrke produktionsvirksomheder i Danmark. Foreningen MADE og dens over 180 medlemmer bestående af virksomheder, GTS-institutter, uddannelsesinstitutioner og universiteter kæmper via forskning, innovation og uddannelse for at gøre Danmark til verdens førende produktionsland.

 • Forskningsbenet består i, at MADE frembringer ny viden indenfor produktionstekniske og -metodiske områder, der er efterspurgt af den danske industri. Forskningen er en vidensmotor i MADE.
 • MADE deler viden gennem stærke kommunikationskanaler og ved samling af produktionsaktører til eksempelvis innovationskonferencer og virksomhedsbesøg, hvor virksomheder inspirerer hinanden, og den nyeste teknologi og viden fra forsknings- og innovationsprojekter bliver delt.
 • På tværs af alle uddannelsesniveauer arbejder MADE på at sikre, at fremtidens medarbejdere i danske produktionsvirksomheder er rustet til at forstå og arbejde med de nyeste tanker og teknologier. Derfor hjælper MADE også med at få den nyeste viden ud i uddannelsessystemet.

Om jobbet

Som studentermedhjælper i MADE kommer du til at beskæftige dig med en bred vifte af arbejdsopgaver i en dynamisk hverdag, der reflekterer foreningens formål og aktiviteter. Det er forventet af dig, at du tager en aktiv og engageret rolle som en del af MADE-holdet. Dine arbejdsopgaver vil for eksempel være at:

 • sørge for at MADE-arrangementer bliver klargjort og eksekveret ved opsætning af invitationer, holde overblik over og registrere tilmeldte, pakning af materiale til dagen etc.
 • behandle resultater fra tilfredshedsmålinger
 • opdatere MADE’s hjemmeside og produktblade
 • forberede data til bestyrelsesmøder, præsentationer, rapportering til sponsorer mv.
 • ajourføring af MADE’s CRM-data i Podio
 • hjælpe med større og mindre opgaver for at få en hektisk og spændende hverdag til at fungere for sekretariatet

Hvem er du?

 • Du studerer og har mindst to år tilbage af din uddannelse – studieretning er ikke afgørende
 • Du har sans for detalje og arbejder systematisk
 • Du er åben, imødekommende og vil trives i et high performance team
 • Du tager ansvar og gør en dyd ud af at sikre, at opgaver når i mål
 • Du føler dig hjemme i Outlook og Microsoft Office-pakken og kan guide os andre
 • Det vil være en fordel men ikke et krav, at du har kendskab til Podio, Umbraco og Mailchimp
 • Du har interesse i at udvide din horisont og lære mere om Danmark som et stærkt produktionsland
 • Du giver en hånd med alle steder og ser, at de små indsatser kan være afgørende for teamets resultat

Vi tilbyder

Som studentermedhjælper arbejder du ca. 15 timer pr. uge – dette er fleksibelt i forhold til dine eksaminer. Jobbet hos MADE er en unik mulighed for at supplere dit studie og stifte bekendtskab med en central problemstilling i den konstante udvikling af det danske samfund.

Du bliver en del af et fagligt og socialt velfungerende sekretariat med et team på i alt fire studentermedhjælpere. Du vil berøre stort set alle de spændende aktiviteter hos MADE og får desuden en fantastisk arbejdsplads i Industriens Hus ved Rådhuspladsen, hvor du fra vores kantine får Danmarks muligvis bedste udsigt udover København.

Spørgsmål og ansøgning

hjemmesiden og via videoklip kan du få et indblik i nogle af de opgaver, som MADE arbejder med. Vi er klar til ansættelse, når vi møder det rette match.

Så send hurtigst muligt kortfattet ansøgning sammen med dit CV og eventuelle anbefalinger til sekretariatschef Lisbeth Heyde på e-mail lheyde@made.dk

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel

Tilmeld dig - og få viden og tilbud om arrangementer direkte i din indbakke

Det er gratis og uforpligtende at modtage vores nyhedsbrev.

CLOSE
9709

Tak for din tilmelding!

Du modtager nu en mail, hvor vi beder dig bekræfte din tilmelding.

CLOSE
9709

Tjek din mappe med uønsket mail/spam, hvis du ikke modtager mailen.