MADE Årsdagen 2021 – gå på opdagelse her

D. 19. maj 2021 fejrede MADE sin første virtuelle årsdag. Her kan du se eller gense indlæg fra MADE Årsdagen 2021 og gå på opdagelse i det virtuelle univers.

MADE samler Produktionsdanmark.

Det var omdrejningspunktet for MADE Virtuel Årsdag 2021, hvor godt 200 så med bag skærmen og blev inspireret af oplæg fra ind- og udland gennem interviews og videocases.

Deltagerne havde også mulighed for at gå på virtuel opdagelse i MADE’s særlige univers, hvor de fik indblik i, hvordan MADE er med til at løse industriens udfordringer.

Gik du glip af årsdagen? Eller vil du se hele eller dele af det igen? Her har du adgang til at se eller gense hele MADE Årsdagen 2021. Der er adgang til MADE’s særlige, digitale univers frem til medio juli 2021.

Innovation – brik for brik

LEGO er stolt over at være med i MADE-netværket. Vi har været med i årevis og vil fortsat investere.

Jeroen van Wessep, The LEGO Group’s VP for Innovation in Operations

LEGO Group’s VP for Innovation in Operations Jeroen van Wessep gav i en video indblik i, hvordan nye tendenser og muligheder vil præge den fremtidige avancerede produktion for verdens største legetøjsproducent.

I videoen sætter han blandt andet ord på, hvorfor verdens største legetøjsproducent er en del af MADE:

”Når vi anvender åben innovation, anerkender vi, at vi ikke kan stå alene. Vi har brug for at samarbejde med universiteter og industrien for at få ideer, som vi ikke har ressourcer eller viden til. LEGO er stolt over at være med i MADE-netværket. Vi har været med i årevis og vil fortsat investere,” siger Jeroen van Wessep i videoen. Fra affald til potentiel guldmine

Se og hør, hvordan The LEGO Group arbejder med innovation, og hvad de mener, er nøglen til det.

Fra affald til potentiel guldmine

Det har betydet, at vi er meget mere klar til at gå på markedet med vores pulver, fordi vi har fået gode resultater i MADE Demonstrationsprojektet.

Jan Sørensen, Administrerende direktør i Nordisk Staal

Ét af de viste eksempler ved årsdagen er Nordisk Staals. De fik en god idé, hvor de kunne omdanne affald fra produktionen til en potentiel guldmine. Thomas Hofman-Bang, adm. direktør i Industriens Fond, talte om vigtigheden af innovative SMV’er med udgangspunkt i netop Nordisk Staal ved MADE Virtuel Årsdag 2021.

Se her, hvordan SMV’en Nordisk Staal i et MADE Demonstrationsprojekt fik hjælp til at finde nye veje til omsætning i 2020.

Se billeder fra MADE Virtuel Årsdag 2021

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Video
Artikel
Video
Artikel