MADE søger skarp, ambitiøs kandidat til Danmarks nationale Klynge for Avanceret Produktion

Brænder du for at være en central del af Produktionsdanmarks strategiske forsknings- og innovationsindsats? Ønsker du et job, hvor du får et indgående indblik i industriens og forskernes arbejde med at gøre produktionen herhjemme mere effektiv, fleksibel og mere bæredygtig? Så kan du være MADE’s kommende projektkonsulent og med til at sikre succesfuld gennemførelse af mere end 70 forsknings- og innovationssamarbejder, der løber hen over de kommende år.

Introduktion til foreningen MADE – Manufacturing Academy of Denmark

Foreningen MADE og dens over 180 medlemmer bestående af virksomheder, GTS-institutter, uddannelsesinstitutioner og universiteter kæmper via forskning, innovation og uddannelse for at gøre Danmark til verdens førende produktionsland.

 • Forskningsbenet består i, at MADE frembringer ny viden indenfor produktionstekniske og -metodiske områder, der er efterspurgt af den danske industri. Forskning er vidensmotoren i MADE.
 • MADE deler viden gennem stærke kommunikationskanaler og ved samling af produktionsaktører til eksempelvis innovationskonferencer og virksomhedsbesøg, hvor virksomheder inspirerer hinanden, og den nyeste teknologi og viden fra forsknings- og innovationsprojekter bliver delt.
 • På tværs af alle uddannelsesniveauer arbejder MADE på at sikre, at fremtidens medarbejdere i danske produktionsvirksomheder er rustet til at forstå og arbejde med de nyeste tanker og teknologier. Derfor hjælper MADE også med at få den nyeste viden ud i uddannelsessystemet.

Målet er at gøre Danmark til et verdensklasseproduktionsland, der leverer produkter og services, der kan bære et højt omkostningsniveau. I MADE sker det blandt andet gennem udvikling af state-of-the-art løsninger inden for produktionsfaglige områder som eksempelvis AR/VR, digitale tvillinger, 3D print, robotter og meget mere. MADE leder bl.a. store forsknings- og innovationssamarbejder, der hver har projektbudgetter på 200-300 mio. kr.

Hver dag frembringes ny viden. Og til at synliggøre MADE’s mange aktiviteter og resultater, søger vi endnu en kommunikationskonsulent til vores team.

Om jobbet

Du bliver en central del af MADE’s sekretariat, som arbejder tæt sammen med foreningens brede netværk i industrien og forskningsmiljøet. Vi er et velfungerende mindre sekretariat, der er i hastig udvikling. Derfor kan du fra starten forvente at få et selvstændigt ansvar for de projekter, du sidder med. I tæt samarbejde med MADE’s direktør bliver en af de vigtigste opgaver at facilitere et tillidsfuldt og effektivt samarbejde på tværs af agendasættende virksomheder og forskere. Målet er at sikre, at MADE’s aktiviteter leverer værdi for de industrielle og akademiske parter, og at projekterne leverer implementerbare løsninger, der besvarer industriens udfordringer. Et vigtigt led heri er projektstyringen, hvor vi lægger stor vægt på, at MADE’s governancemodel er velfungerende.

MADE’s ambition om at styrke Danmark som produktionsland er høj – tilsvarende er opbakningen stor til MADE. Jobbet er derfor en god mulighed for at vise, at du kan facilitere et godt projektsamarbejde og bidrage til, at parterne i MADE sammen skaber resultater.

Det indebærer blandt andet:

 • Sikre eksekvering af MADE’s governance i en forsknings- og innovationsplatform med et budget på over 265 mio. kr.
 • Bidrage til udvikling og vedligeholdelse af projektplaner, mål, leverancer og tilhørende rapporteringer.
 • Løbende arbejde med forventningsafstemning mellem projekternes mange partnere og MADE’s andre interessenter
 • Identificere og koordinere faglige synergier på tværs af MADE’s projekter og involvere de relevante parter for at skabe maksimal værdi
 • Proaktivt facilitere nødvendige ændringer i projekter, identificere potentielle kriser og tilrettelægge beredskabsplaner
 • Bidrage til identificering af behov for nye forsknings- og innovationsaktiviteter og tilrettelægge disse i samarbejde med MADE’s direktør
 • Opbygge og udvikle et stærkt samarbejde med MADE’s arbejdspakkeledere, der fagligt leder forskningstemaerne i MADE

Hvem er du?

Du er skarp og kan gennemskue det væsentligste i en given sag. Du har interesse for produktion og tekniske problemstillinger samt befinder dig godt i en rådgiverrolle for MADE’s direktør. Du er ambitiøs og en holdspiller, der går til dit arbejde med engagement og højt humør.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

 • Har en videregående uddannelse – og minimum 2-4 års erfaring
 • Har interesse i produktion og gerne erfaring inden for teknisk forskning og produktion
 • Har en systematisk og struktureret tilgang til dit arbejde
 • Evner den uformelle ledelse og mestrer herunder at stille åbne spørgsmål, sætte dig ind i parternes behov og hjælpe projektgruppen til at finde gode løsninger
 • Møder mennesker med interesse og respekt og har let ved at opbygge tillidsforhold
 • Er resultatorienteret og har samtidig fokus på at nå målet gennem en ordentlig proces
 • Kan holde hovedet koldt i pressede situationer
 • Formulerer dig præcist og samtidig er imødekommende på dansk og engelsk
 • Er indstillet på et, i perioder, stort arbejdspres og ugentlige rejsedage primært rundt i Danmark
 • Er klar til at bidrage til løsning af alle dagligdagens opgaver i et dynamisk sekretariat

Vi tilbyder

Jobbet hos MADE er en unik mulighed for at arbejde i et netværk, der genererer og anvender state-of-the-art viden inden for produktionsforskning og innovation. I løbet af arbejdsdagen er du i kontakt med mange af Danmarks førende virksomheder, forskningsmiljøer og beslutningstagere. Desuden kan vi tilbyde en fantastisk arbejdsplads og gode kollegaer i Industriens Hus på Rådhuspladsen i hjertet af København. Udsigten fra vores kantine over København er en af Danmarks bedste!

Praktiske oplysniger

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Send din ansøgning snarest, så vi har mulighed for løbende at afholde samtaler. Ansøgningsfrist er mandag den 17. maj 2021. Din kortfattede ansøgning sendes sammen med dit CV og eventuelle anbefalinger i ét samlet dokument. Vi ser frem til at modtage din ansøgning via made@made.dk – skriv “MADE projektkonsulent + dit navn” i emnefeltet.

Har du spørgsmål, så kontakt gerne direktør Nigel Edmondson på + 45 2143 4678 eller sekretariatschef Dorte Gram Nybroe på +45 2968 5962.

Læs mere om MADE her.

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Video
Artikel