MADE genvinder guld

Kampen om recertificering er fløjtet af: MADE vil også fremover være at finde i eliten blandt klynger. Efter gennemgang af MADE fra det europæiske sekretariat for klyngeanalyse, ESCA opnåede MADE igen den højeste europæiske anerkendelse for klynger.

Helt i top.

Danmarks produktionsklynge MADE fastholder sin position som guldklynge efter en recertificering udført af The European Secretariat for Cluster Analysis, ESCA.

MADE opnåede første gang det europæiske guld i 2021, og fastholder det eftertragtede gold label efter en omfattende recertificeringsproces, hvor klyngens arbejdsmetoder, strategi, økonomi og resultater er blevet målt og gennemgået med en tættekam.

Anerkendelse til hele MADE-klyngen

Og guldet glæder MADE’s direktør, Nigel Edmondson:

Vi er stolte over at opnå den eksklusive guldrecertificering. Det er et vigtigt internationalt kvalitetsstempel til hele MADE-klyngen

Nigel Edmondson, MADE’s direktør

”Vi er stolte over at opnå den eksklusive guldrecertificering. Det er et vigtigt internationalt kvalitetsstempel til hele MADE-klyngen, og et bevis på, at samarbejdet i MADE mellem virksomheder, universiteter, GTS’er og andre aktører i Produktionsdanmark effektivt understøtter dansk produktion i verdensklasse,” siger han.

Guldrecertificeringen er gyldig til og med oktober 2026.

Læs mere om MADE her.

Bag om gold label

MADE har siden november 2021 haft tildelt ECEI Gold Label ’Excel in Cluster Excellence’, og blev recertificeret i december 2023 – gældende til oktober 2026, hvor recertificering skal ske.

The European Secretariat for Cluster Analysis, ESCA overvåger flere end 1.000 registrerede klynger i 40 lande. Certificeringen belønner ekspertise inden for en række områder og har særligt fokus på ledelsessystemer, resultatskabelse og tilførsel af værdi til virksomhederne. På verdensplan har 148 klynger fra 20 forskellige lande opnået gold label. Klynger kan opnå bronze, sølv og guld stempel.

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Video
Artikel
Video
Artikel