Fem skarpe til en nomineret: En virtuel fabrik

I MADE tæller vi ned til Otto Mønsteds Fondens MADE Award 2020, der bliver uddelt den 24. september, ved løbende at introducere dig for de fire nominerede i serien ”Fem skarpe til en nomineret”.

I denne tredje udgave af artikelserien, kan du møde Emre Yildiz, der er en af de fire nominerede til Otto Mønsted fondens MADE Award 2020 (OBS: eventet d. 24. september er aflyst).

Han er nomineret for at designe og udvikle en virtuel fabriksdemonstrator, der gør det lettere og hurtigere at designe og planlægge konstruktionen af fremtidens fabrik.

Emre har skabt en protoype på en virtuel fabrik, som kan vise sig at være et vigtigt redskab for Vestas, der ønsker at reducere time-to-market.

Læs mere om Emres forskning (artikel på engelsk).

Bliv også klogere på nogle af de andre nominerede:

Otto Mønsteds Fondens MADE Award 2020

  • Prisen går til en MADE-Ph.d. eller MADE-postdoc, der er tilknyttet enten Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Teknologiske Universitet eller Syddansk Universitet.
  • Prisoverrækkelsen finder sted den 24. september 2020 i Industriens Hus.
  • Førstepræmien er 100.000 kr., mens andenpladsen modtager 50.000 kr. Begge vindere får desuden et diplom og et kunststykke.
  • Tilmeld dig prisoverrækkelsen her.
  • Læs mere her (engelsk beskrivelse)

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Artikel
Video
Artikel
Video