Få en plan for din digitalisering i nyt MADE Klyngeprojekt

Bliv klar til fremtidens udvikling inden for digitalisering ved at få et større kendskab til dine kunders krav og markedets udvikling og få en konkret plan for indførelse af ny teknologi. Ansøg om at blive en del af MADE Klyngeprojektet.

Bliv klar til fremtidens udvikling inden for digitalisering ved at få et større kendskab til dine kunders krav og markedets udvikling og få en konkret plan for indførelse af ny teknologi.

Du har nu en unik chance for at være med i MADE’s Klyngeprojekt om fremtidens, digitale marked, hvor du kan sikre, at din organisations udvikling sker målrettet, så du realiserer din virksomheds potentiale.

Klyngeprojektet har opstart onsdag den 29. april 2020 og løber over seks måneder.

Ansøg om at blive en del af klyngeprojektet senest fredag den 28. februar 2020.

Lær, hvordan du skaber sammenhæng og synergi mellem kundernes behov og den teknologiske udvikling og få effektive redskaber, der former og fremmer udviklingen i din virksomhed.

Du får afdækket konkrete risikovurderinger og målt den teknologiske parathed i din virksomhed sammenlignet med europæiske virksomheder via råd og vejledning fra eksperter inden for teknologisk forretningsudvikling, der arbejder fuldtid med at hjælpe SMV’er.

Forløbet retter sig mod dig, der savner en klar retning for den teknologiske udvikling eller ønsker at tilrettelægge organisationen til fremtidens teknologi.

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Video
Artikel
Video
Artikel