Casper Hansen indtræder i MADE's bestyrelse

Casper Hansen, adm. direktør i Technicon ApS, er nyt medlem af MADE-bestyrelsen, hvor hans baggrund som iværksætter gør ham til et oplagt talerør for SMV-segmentet.

Casper Hansen, adm. direktør i Technicon ApS, indtræder i MADE’s bestyrelse.

”Jeg er stolt over, at jeg er blevet udpeget til bestyrelsen. MADE er en af landets mest retningsgivende spillere, når det gælder Produktionsdanmarks fremtid. Det er MADE’s mission, at Danmark skal være verdens førende produktionsland. Det er et ambitiøst mål, og et jeg deler 100 procent,” siger Casper Hansen.

Iværksætteren Casper Hansen stiftede i 2011 Technicon sammen med Jakob Rømsgaard, og virksomheden har til huse i Hobro, hvor de udvikler og sælger robotløsninger og komponenter til en bred vifte af industrivirksomheder. Virksomheden er nu vokset til 50 medarbejdere.

Se bestyrelsen og øvrige personer i MADE

Personer i MADE

Det er MADE’s mission, at Danmark skal være verdens førende produktionsland. Det er et ambitiøst mål, og et jeg deler 100 procent

Casper Hansen, adm. direktør i Technicon ApS

Strategisk udvikling af SMV’er

Technicon har været forskningsmedlem i MADE siden juni 2015, og har været en aktiv del af både MADE DIGITAL og MADE SPIR, inden for automation og fleksible robotter.

Med Caspers iværksætterbaggrund og erfaring med forsknings- og innovationsprojekter i både ind og udland, så er han et oplagt talerør for SMV’erne i MADE, og han vil være med til at fremme strategisk udvikling af små og mellemstore virksomheder.

Sammensætningen af MADE’s bestyrelse

MADE’s bestyrelse består af ni personer og er sammensat ved udpegning ud fra følgende principper:

Fem medlemmer udpeges af DI, herunder blandt virksomheder der er medlemmer i MADE

Tre medlemmer udpeges af MADE’s universitetsmedlemmer

Ét medlem udpeges af MADE’s GTS-medlemmer

Både universiteter og GTS-institutter har aftalt en rotationsordning for sine pladser i MADE’s bestyrelse.

SMV’er udgør 80 pct. af virksomhederne i MADE-netværket, hvor de sammen med større og mindre virksomheder, forskere og GTS-institutioner arbejder på at frembringe og implementere nye løsninger inden for avanceret produktion.

Opgaven med at gøre avanceret viden anvendelsesorienteret er i særligt i fokus for Casper Hansen, der fokuserer på at styrke alle led i vidensværdikæden: Det skal være lettere, hurtigere og mere værdiskabende at transformere forskning om til brugbar og fakturerbar teknologi i produktionen.

”Jeg ser frem til at deltage i bestyrelsesarbejdet og derigennem bidrage til at realisere MADE’s mission. Fremstillingsindustrien i Danmark bygger på et tæt samarbejde mellem både større og mindre virksomheder og en række vidensleverandører. I det samarbejde står det centralt for mig at kunne bidrage til at løse SMV-udfordringerne med at omsætte idé til faktura,” siger Casper Hansen.

Casper Hansen, CEO i Technicon, har bl.a. været involveret i det internationale projekt Robot Union via MADE. I denne video fra 2019 fortæller han om udviklingen på robotområdet.

Du kan se hele bestyrelsen samt øvrige personer i MADE her.

Casper Hansen er uddannet civilingeniør med speciale i brudmekanik. Han er desuden formand for innovationsudvalget i RAMPup og er Advisory Board Member i Robotics Alliance, Innovation Factory North og GrowIn 4.0.

Hør Casper Hansen fortælle om robotudviklingen.

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Artikel
Video
Artikel
Video