Grundfos tager sine underleverandører med på digitaliseringsrejsen

Digitalisering af produktionen står højt på mange virksomheders agenda. Men for mange især mindre virksomheder kan digitalisering også være et område, det er svært at finde hoved og hale i: hvilke data skal man samle op? Hvilke systemer skal man bruge? Hvilken del af produktionen skal jeg starte i? Og har vi de rette kompetencer i virksomheden?

Den type spørgsmål har en stor virksomhed som Grundfos allerede fundet en del svar på gennem sin digitaliseringssatsning og arbejdet med at bygge fremtidens digitale fabrik.

I et klyngeprojekt i regi af MADE, faciliteret af Teknologisk Institut, har Grundfos delt sine erfaringer og læringer med fem af sine underleverandører, så de også kan blive hjulpet på vej til at blive mere digitale.

– Det er nødvendigt for os at kunne konkurrere fremadrettet, og der bliver det en nødvendighed at kunne bruge digitalisering så meget som muligt. Det er vi helt sikre på, fortæller Lars Vasholt Jørgensen, økonomichef hos Treco, der er en af de virksomheder, som har deltaget i projektet.

Projektet har haft fokus på at dele viden mellem Grundfos og pumpevirksomhedens underleverandører samt finde områder, såsom ordrebestilling, hvor man gensidigt vil kunne få noget ud af at arbejde tættere sammen om digitale løsninger.

Se mere i videoen ovenover.

Andre nyheder

Video
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel