Jesper Asmussen vinder Innovationsfondens erhvervsforskerpris

For andet år i træk er en erhvervsph.d. fra forskningen i MADE blandt vinderne af Innovationsfondens erhvervsforskerpris.

Jesper Asmussen, der har været erhvervsph.d. ved Vestas, er således en af de tre modtagere af erhvervsforskerprisen 2019.

Han har siden 2015 været en del af MADE-forskningen inden for optimering af forsyningskæder og bl.a. udviklet værktøjer, der skal gøre globale virksomheder som Vestas i stand til at træffe bedst mulige beslutninger om tilrettelæggelse af produktionen.

Anerkendelse af MADE-samarbejdet

Han færdiggjorde og forsvarede sin ph.d. ved Aalborg Universitet kort før jul sidste år.

– Jeg vil gerne på vegne af MADE ønske Jesper Asmussen et stort tillykke med Innovationsfondens erhvervsforskerpris. Jesper har været en stor forskningsmæssig ressource i MADE og indgået i et sublimt samarbejde med Vestas om at levere løsninger på nogle ganske komplekse problemstillinger om optimering af forsyningskæder. Det er forskning og konkrete løsninger, som er af væsentlig betydning for mange danske virksomheder med global tilstedeværelse, siger Nigel Edmondson, direktør i MADE.

– Det er samtidig en ny, stor anerkendelse af hele MADE-samarbejdet og alle de aktive, dedikerede aktører i MADE, at en erhvervsph.d. fra MADE-forskningen for andet i år træk er blandt Innovationsfondens prisvindere, uddyber han med henvisning til, at Sara Shafiee fra DTU sidste år var blandt vinderne af prisen.

Jesper Asmussen blev i 2016 tildelt Alexander Foss MADE Award, der gjorde det muligt for ham at komme på et studieophold på University of Cambridge.

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel