Virksomhedsbesøg: BKI Kaffe

Oplev, hvordan BKI Foods arbejder med kvalitetssikring i alle led af deres produktion – blandt andet ved brug af kunstig intelligens.

Kaffe der smager, hver gang

Den gode smag af nylavet morgenkaffe kommer ikke af sig selv. På dette MADE Virksomhedsbesøg kan du blive klogere på, hvordan BKI Foods arbejder med kvalitetskontrol i alle dele af produktionen.

Alle virksomheder arbejder med kvalitetsikring. Hos BKI Foods opsamles løbende mange data fra produktionen, endda helt fra råkaffen afskibes fra oprindelseslandet. I produktionen gennemføres en række kvalitetssikringsprocesser, der sikrer en høj og ensartet kvalitet.

Kvalitetssikring på nye måder

Seniorkonsulent Carsten Panch Isaksen fra Teknologisk Institut vil give en introduktion til nyeste teknologier inden for kvalitetssikring. Hør bl.a., hvordan der forskes i brug af kunstig intelligens til kvalitetssikring i produktionsprocesser.

Pakkerichef, Jakob Skovgaard, fra BKI Foods giver indsigt i, hvordan de arbejder med proceskontrol i produktionen, og Data Architect, Nicholaj Månsson Olsen, kaster lys over hvordan BKI Foods anvender IT til, at styre såvel registrering som opfølgning. Jakob Skovgaard vil derefter dele virksomhedens overvejelser om næste skridt inden for kvalitetssikring, hvor der blandt andet skal ses på emballage og pakning.

Kom helt tæt på produktionen

Sidst men ikke mindst byder besøget på en rundvisning i produktionen, hvor vi skal se, hvordan de forskellige tiltag kører i praksis – f.eks., hvordan BKI Foods med AI har sat formel på den gode kaffesmag. På dagen vil du også få rig mulighed for, at vende din virksomheds udfordringer med kvalitetssikring og forhåbentlig få ny inspiration med hjem.Dato

31 januar 2024 kl. 10:00 - 14:00

Sted

BKI Foods

Søren Nymarks Vej 7
8270 Højbjerg
Danmark

Sprog

Dansk og engelsk

Tilmeldingsfrist

26 januar 2024

Pris

Gratis for MADE-medlemmer. Ikke-medlemmer kan deltage mod et gebyr på 500 kr. (ekskl. moms). Er du tilmeldt og udebliver uden afbud opkræves et gebyr på kr. 250 (ekskl. moms). 

Program

09:30 Registrering og morgenbrød

10:00 Velkomst og introduktion
Innovation manager Ida Kragh-Vodstrup, MADE

10:10 Præsentation af BKI Foods
Supply Chain Director Helle Lolholm Balto, BKI Foods

Hør om BKI Foods produkter og hvordan de bruger deres værdikæde aktivt til løbende at sikre bedre produkter.

10:30 Nyeste teknologier inden for kvalitetssikring  
Seniorkonsulent Carsten Panch Isaksen, Teknologisk Institut

Carsten Panch Isaksen giver et indblik i de nyeste teknologier inden for kvalitetssikring. Hør blandt andet hvordan AI giver nye muligheder for at styrke kvalitetsindsatsen.

10:50 Kvalitetssikring i Produktion
Pakkerichef Jakob Skovgaard og Data Architect Nicholaj Månsson Olesen, BKI Foods 

Hør hvordan kvalitetssikring fra råkaffen til alle produktionsprocesser sikrer en ensartet kvalitet og indikerer når der er behov for justeringer. Du bliver præsenteret for kontrolpunkter i processen, og får indblik i, hvordan BKI Foods arbejder med output også – både i praktikken og i systemerne bagved.

11:20 Kvalitetssikring – hvordan man kan tage det til næste skridt
Pakkerichef Jakob Skovgaard, BKI Foods

BKI Foods deler ud af deres erfaring med kvalitetssikring med en helt konkret udfordring vedr. kvalitetssikring af vakuumpakket emballage, hvor kontrolpunkter er svære at kontrollere med nuværende data. Som deltager har du mulighed for at stille spørgsmål og indgå i drøftelserne.

11:55 Frokost og netværk

12:40 Rundvisning i produktionen
Risterichef Troels Nielsen og Pakkerichef Jakob Skovgaard, BKI Foods 

Fra kaffebønnerne modtages via ristning og pakning til lager. Oplev, hvordan BKI Foods med AI kan forudsige og forbedre smagen af kaffe, og se deres forskellige automationsløsninger og indsatser relaterede til kvalitetskontrol.

13:45 Opsamling og afrunding
Innovation Manager, Ida Kragh-Vodstrup, MADE

14:00 Tak for i dag

Andre arrangementer

30
maj
2024
30
maj
2024
4
jun
2024
11
jun
2024
19
jun
2024
27
aug
2024