Oplev, hvordan BKI Foods arbejder med kvalitetssikring i alle led af deres produktion – blandt andet ved brug af kunstig intelligens.
- 31 jan2024
Kaffe der smager, hver gang
Den gode smag af nylavet morgenkaffe kommer ikke af sig selv. På dette MADE Virksomhedsbesøg kan du blive klogere på, hvordan BKI Foods arbejder med kvalitetskontrol i alle dele af produktionen.
Alle virksomheder arbejder med kvalitetsikring. Hos BKI Foods opsamles løbende mange data fra produktionen, endda helt fra råkaffen afskibes fra oprindelseslandet. I produktionen gennemføres en række kvalitetssikringsprocesser, der sikrer en høj og ensartet kvalitet.
Kvalitetssikring på nye måder
Seniorkonsulent Carsten Panch Isaksen fra Teknologisk Institut vil give en introduktion til nyeste teknologier inden for kvalitetssikring. Hør bl.a., hvordan der forskes i brug af kunstig intelligens til kvalitetssikring i produktionsprocesser.
Pakkerichef, Jakob Skovgaard, fra BKI Foods giver indsigt i, hvordan de arbejder med proceskontrol i produktionen, og Data Architect, Nicholaj Månsson Olsen, kaster lys over hvordan BKI Foods anvender IT til, at styre såvel registrering som opfølgning. Jakob Skovgaard vil derefter dele virksomhedens overvejelser om næste skridt inden for kvalitetssikring, hvor der blandt andet skal ses på emballage og pakning.
Kom helt tæt på produktionen
Sidst men ikke mindst byder besøget på en rundvisning i produktionen, hvor vi skal se, hvordan de forskellige tiltag kører i praksis – f.eks., hvordan BKI Foods med AI har sat formel på den gode kaffesmag. På dagen vil du også få rig mulighed for, at vende din virksomheds udfordringer med kvalitetssikring og forhåbentlig få ny inspiration med hjem.
Dato
31 januar 2024 kl. 10:00 - 14:00
Sted
BKI Foods
Søren Nymarks Vej 7
8270 Højbjerg
Danmark
Sprog
Dansk og engelsk
Tilmeldingsfrist
26 januar 2024
Pris
Gratis for MADE-medlemmer. Ikke-medlemmer kan deltage mod et gebyr på 500 kr. (ekskl. moms). Er du tilmeldt og udebliver uden afbud opkræves et gebyr på kr. 250 (ekskl. moms).
Program
09:30 Registrering og morgenbrød
10:00 Velkomst og introduktion
Innovation manager Ida Kragh-Vodstrup, MADE
10:10 Præsentation af BKI Foods
Supply Chain Director Helle Lolholm Balto, BKI Foods
Hør om BKI Foods produkter og hvordan de bruger deres værdikæde aktivt til løbende at sikre bedre produkter.
10:30 Nyeste teknologier inden for kvalitetssikring
Seniorkonsulent Carsten Panch Isaksen, Teknologisk Institut
Carsten Panch Isaksen giver et indblik i de nyeste teknologier inden for kvalitetssikring. Hør blandt andet hvordan AI giver nye muligheder for at styrke kvalitetsindsatsen.
10:50 Kvalitetssikring i Produktion
Pakkerichef Jakob Skovgaard og Data Architect Nicholaj Månsson Olesen, BKI Foods
Hør hvordan kvalitetssikring fra råkaffen til alle produktionsprocesser sikrer en ensartet kvalitet og indikerer når der er behov for justeringer. Du bliver præsenteret for kontrolpunkter i processen, og får indblik i, hvordan BKI Foods arbejder med output også – både i praktikken og i systemerne bagved.
11:20 Kvalitetssikring – hvordan man kan tage det til næste skridt
Pakkerichef Jakob Skovgaard, BKI Foods
BKI Foods deler ud af deres erfaring med kvalitetssikring med en helt konkret udfordring vedr. kvalitetssikring af vakuumpakket emballage, hvor kontrolpunkter er svære at kontrollere med nuværende data. Som deltager har du mulighed for at stille spørgsmål og indgå i drøftelserne.
11:55 Frokost og netværk
12:40 Rundvisning i produktionen
Risterichef Troels Nielsen og Pakkerichef Jakob Skovgaard, BKI Foods
Fra kaffebønnerne modtages via ristning og pakning til lager. Oplev, hvordan BKI Foods med AI kan forudsige og forbedre smagen af kaffe, og se deres forskellige automationsløsninger og indsatser relaterede til kvalitetskontrol.
13:45 Opsamling og afrunding
Innovation Manager, Ida Kragh-Vodstrup, MADE
14:00 Tak for i dag