Partner event: Lær at reducere din virksomheds klimaaftryk

07.11.23 (virtuelle individuelle møder) og 07.12.23 (virtuelle fælles og individuelle møder) 2-dages workshop - Lær om cirkulær økonomi og Take-Back systemer - og hvordan de kan gavne din virksomhed.

Vil du gerne være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid for din virksomhed og samfundet? Så kom med på denne 2-dages workshop, hvor du vil få viden og værktøjer om cirkulære principper til din forretning med fokus på Take-Back systemer.

Take-Back systemer handler om at indsamle, genbruge og genanvende produkter og materialer, når de er udtjente eller ikke længere har værdi for kunden. Det kan hjælpe dig med at spare ressourcer, reducere affald og skabe nye forretningsmuligheder. Men det kræver også, at du tænker anderledes om dit produktdesign, din produktion, din distribution og din kundeservice. På workshoppen vil du høre om, hvordan du kan tilpasse din virksomhed til en cirkulær økonomi.

En af de centrale metoder, vi vil bruge på workshoppen, er scenarieplanlægning. Ved brug af scenarieplanlægning kan du udforske forskellige fremtidsscenarier for din virksomhed i en cirkulær økonomi og identificere de udfordringer og muligheder, du kan møde. Processen vil guide dig gennem de praktiske skridt til at implementere Take-Back systemer i din virksomhed. 

Det får du med hjem

  1. Forstå cirkulær økonomi og Take-Back systemer: Workshoppen vil give dig en grundlæggende forståelse af, hvad cirkulær økonomi er og hvorfor det er vigtigt. Derudover giver workshoppen et godt indblik i Take-Back muligheder.
  2. Udvikle din egen cirkulære strategi: Workshoppen vil give dig værktøjer og metoder til at analysere din nuværende situation, udforske forskellige fremtidsscenarier, formulere dine mål og visioner, og lave en handlingsplan for at implementere Take-Back systemer i din virksomhed.

Dato: 7. november 2023, Individuelle online møder (virtuelt, link tilsendes)

Dato: 7. december 2023, fra kl. 10.00 til 14.00 (fælles og individuelle virtuelle møder, links tilsendes)

Vært: Force Technology ved Meiken Hansen. Derudover oplægsholder: Rasmus Jørgensen, MADE

Denne TechCircle aktivitet er et i rækken af flere webinarer, seminarer og workshops der dykker ned i produkters bæredygtighed og cirkulær økonomi, herunder take-back-systemer og Factory Sustainability Assessment (FSA). Hold dig opdateret på hjemmesiden og LinkedIn.

Dato

7 november 2023 kl. 09:00 - 16:00

Sted

FORCE Technology

Agro Food Park 13
8200 Aarhus
Danmark

Sprog

Dansk

Meiken Hansen, Tlf: +4542627413, E-mail: mnha@forcetechnology.dk

Andre arrangementer

22
aug
2024
26
aug
2024
4
sep
2024
19
sep
2024
30
sep
2024
7
okt
2024