MADE Virksomhedsbesøg hos Louis Poulsen – Formiddag

Kom med på en guidet tur ind i maskinrummet hos Louis Poulsen, hvor der rumsteres med nye digitale og automatiserede løsninger i produktionen.

Transformationen er i fuld gang
I Vejen bliver der produceret ikonisk dansk design hos Louis Poulsen. Og selvom virksomheden er en kending, betyder det ikke, at produktions-teknologierne behøver at være det. Med hjælp fra en række MADE-projekter integrerer Louis Poulsen løbende nye digitale og automatiserede løsninger i deres produktion. På MADE-virksomhedsbesøget får vi et kig indenfor.

Et roadmap til digital succes
Her kommer du blandt andet til at få indblik i, hvordan Louis Poulsen har grebet en række digitaliseringsmuligheder an. Mulighederne fik de hjælp til at identificere gennem et MADE Klyngeprojektet, hvor virksomheden ved hjælp af Digital Factory Mapping fik de bedste og mest givende digitaliseringsmuligheder udpeget.

Automatiserede øjne på sagen
På besøget løfter Louis Poulsen også sløret for, hvordan de i dag arbejder med at automatisere deres kvalitetskontrol gennem visionteknologi og data, og hvordan de undgår at gå på kompromis med kvalitet i en automatiseret proces.
Slutteligt vil du få en unik indføring i, hvad Louis Poulsen gør sig af tanker om en fremtidig udvikling mod en mere automatiseret og digitaliseret produktion.
Vi glæder os til at se dig.

Dato

1 september 2021 kl. 09:00 - 12:00

Sted

Louis Poulsen

Industrivej Vest 41
6600 Vejen
Danmark

Sprog

Dansk og engelsk

Pris

Gratis for MADE-medlemmer. Ikke-medlemmer kan deltage mod et gebyr kr. 500 (ekskl. moms). Er du tilmeldt og udebliver uden afbud, opkræves et gebyr på kr. 250 (ekskl. moms).

Nicklas Rasmussen, Tlf: +4542627534, E-mail: nir@forcetechnology.com

Program

8.30

Registrering og let morgenmad

9.00

Velkomst og introduktion

Klyngeleder og sekretariatschef Dorte Gram Nybroe, MADE

9.05

Louis Poulsen: Dansk håndværk anno 2021

Director, Supply Chain Operations Thorbjørn Høyer, Louis Poulsen

Hvordan forener man stolte håndværkstraditioner med øget automatisering og digitalisering uden at gå på kompromis med kvaliteten? Hør om Louis Poulsens forretning og produkter.

9.20

Robotisering og digitalisering styrker kvalitet (holdes på engelsk)

Professor Christian Schlette, SDU Robotics

Robotisering og digitalisering skal gå hånd i hånd for at muliggøre fleksible robotprogrammer, der kan arbejde på et stort udvalg af produkter. For at øge fleksibiliteten bruger mange robotapplikationer forskellige sensorer til at overvåge deres arbejde. Disse sensorer og deres data kan samtidig bruges til at overvåge produktkvalitet og proceskvalitet.

9.40

Automatiseret kontrol af overflader med robot- og visionløsninger

Change Agent Martin Iversen, Louis Poulsen og Specialist Francois Picard, Teknologisk Institut

Hør, hvordan Louis Poulsen med afsæt i et MADE Udviklingsprojekt er ved at gennemgå en transition fra manuelle og subjektive vurderinger i deres kvalitetskontrol til en automatiseret og objektiv proces bl.a. med baggrund i en opsætning af databaseret visionkontrol.

10.05

Rundvisning i Louis Poulsens fabrik inkl. produktion og lager

Change Agent, Logistics Martin Iversen, Louis Poulsen

Kom med helt tæt på Louis Poulsens produktion, hvor de ikoniske lamper produceres.

10.55

Kaffe og netværk

11.10

Optimering af produktion med Digital Factory Mapping

Change Agent Martin Iversen, Louis Poulsen og IoT-specialist Michele Colli, FORCE Technology

Hør, hvordan Louis Poulsen i et MADE Klyngeprojekt fik foretaget en såkaldt ”Digital Factory Mapping”, som kortlægger digitale udviklingspotentialer og definerer indsatsområder i produktionen, der med fordel kan digitaliseres.

11.35

Fremtidens fabrik: Vejen videre for Louis Poulsen

Change Agent Martin Iversen, Louis Poulsen

Hvad bringer fremtiden for Louis Poulsen? Hvad er perspektiverne for yderligere udvikling mod en mere automatiseret og digitaliseret produktion?

11.55

Opsamling og afrunding

Klyngeleder og sekretariatschef Dorte Gram Nybroe, MADE

Andre arrangementer

23
apr
2024
24
apr
2024
7
maj
2024
7
maj
2024
16
maj
2024
21
maj
2024