MADE – Demo og Dialog: Gå-hjem-møde: Bliv inspireret til at arbejde med data i produktionen

Få svar på om det kan give din virksomhed værdi at arbejde mere med data i produktionen.

Data har længe været det nye sort, men hvilke data fra jeres produktion kan høste de lovede gevinster? Hvordan kan I vide, om en investering i dataopsamling er den potentielle gevinst værd?

En lille boks kan gøre en stor forskel

En måde at afklare potentialet er ved brug af et sensor-toolkit, der er en lille sort boks, som kan overvåge data om alt fra støj til vibrationer i maskiner i produktionen.

Kittet afslører, om dataopsamling kan skabe effektiviseringer eller optimeringer i produktionen, hvilket skaber et godt udgangspunkt for at beslutte, om din virksomhed skal implementere en fuld dataopsamlingsløsning.

Se hvordan toolkittet virker
På gå-hjem-mødet vil Alexandra Instituttet demonstrere toolkittet, der er et fleksibelt værktøj, der kan bruges til dataopsamling i alle typer af produktion. Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål til udviklerne bag værktøjet.

Samtidig får du lejlighed til at høre om mulighederne for at afprøve værktøjet i din virksomhed i et MADE Kickstartprojekt, hvor SMV’er i et kort innovationsforløb kan få indsigt i mulige gevinster ved at implementere nye løsninger – herunder dataopsamling.

Kickstart er et kort innovationsforløb, rettet mod SMV’er med begrænset erfaring med innovation. I forløbet får SMV’en mulighed for at afdække mulige gevinster ved innovation med hjælp fra Alexandra Instituttet, Teknologisk Institut, Force Technology eller DAMRC.

Dato

5 april 2022 kl. 13:00 - 15:00

Sted

DAVINCI 3D

Hedegårdsvej 9
7190 Billund
Danmark

Sprog

Dansk

Pris

Det er gratis at deltage.

Klaus Bonde Ørskov, Tlf: +4530516085, E-mail: kbo@damrc.com

Program

12:30

Registrering

13:00

Velkomst og introduktion til dagen samt MADE Kickstart

International chefkonsulent Merete Nørby, MADE

13:10

Præsentation af DAVINCI 3D-print

Adm. Direktør Ole Lykke Jensen, DAVINCI 3D A/S

DAVINCI 3D er førende inden for 3D-print. Virksomheden er for nyligt blevet en del af SP Group A/S, som er en koncern med over 2.500 ansatte og med produktion i mange lande. DAVINCI 3D leverer 3D-printede emner lige fra prototyper og til større serieproduktion.

13:15

Kickstartprojekt med PL Valves

Managing Director Finn Nielsen, PL Valves

PL Valves har i 2022 deltaget i et kickstartprojekt, hvor de fik støtte og sparring af DAMRC i et samarbejde med Erhvervshus Sydjylland. Hør, hvordan SMV’en fik optimeret produktionen.

13:30

Mulighederne i Kickstartprojekter

Direktør Klaus Bonde Ørskov, DAMRC

Hvad kan et MADE Kickstart-projekt gøre for din virksomhed? Hør eksempler på, hvordan virksomheder er blevet hjulpet videre med Kickstartprojekter.

13:40

Kom hurtigt i gang med at kigge på data

Senior Solution Architect Jakob Fredslund, Alexandra Instituttet

Introduktion til Alexandra Instituttets sensor-toolkit med fokus på, hvornår det er relevant at bruge kittet, og hvilke muligheder det giver din virksomhed.

13:55

Demo af sensor-toolkit og visualisering af live data

Interaction Design Developer Søren Brogaard Pedersen, Alexandra Instituttet

Se en live demo af, hvordan sensor-toolkittet fungerer: Hvordan bruges det? Hvad kan sensorerne måle på? Hvordan visualiseres data?

14:15

Rundvisning ved DAVINCI 3D print, der ligger hus til arrangementet

14:30

Kaffe og netværk

14:45

Dialog om sensorer, data og muligheder for at indgå i MADE Projekter

15:00

Opsamling og afrunding

International chefkonsulent Merete Nørby, MADE

Andre arrangementer

22
aug
2024
26
aug
2024
27
aug
2024
4
sep
2024
19
sep
2024
30
sep
2024