Partnerevent: Erhvervshus Fyn: GenialDigital ’22

313 virksomheder - 139 innovative løsninger - Kom med! Når konferencen GenialDigital '22 slår dørene op onsdag den 26. oktober til en verden af digitale vidundere, baseret på de nyeste teknologier inden for Industri 4.0. Konferencen henvender sig til alle virksomheder og organisationer, særligt dem, der ser et potentiale i at implementere færdigudviklede Industri 4.0-løsninger.

Teksten er kopieret fra Erhvervshus Fyn.

Deltag gratis og få viden og inspiration!

En skærerobot, der minimerer materialespild i byggebranchen; en læringsplatform, så udenlandske medarbejdere kan lære dansk, mens de arbejder; en scanner, der reducerer brødmadspild i fødevarebranchen eller en hjelm, der kan øge livskvaliteten hos epilepsipatienter.

Det er blot nogle af de nyskabelser, du kan møde på konferencen, der præsenterer et udpluk af de 139 innovative Industri 4.0-løsninger, der er resultatet af de to EU-projekter DigitaliseringsBoost og Digital Omstilling - Innovationssamarbejder.  

I alt 313 virksomheder og en lang række videninstitutioner har i innovationssamarbejder på tværs udviklet disse unikke og kommercialisérbare løsninger, produkter eller koncepter, der skal være med til ruste andre virksomheder til fremtiden – og dermed sikre dansk produktivitet og konkurrenceevne.

Så hvis du er interesseret i at skabe ny forretning med de nyeste Industri 4.0-løsninger eller blot er interesseret i, hvordan fremtiden ser ud, så er denne konference noget for dig.

Fantastiske fortællinger, Industri 4.0-teknologier og Digital Grøn Omstilling

På dagen bliver du bl.a. præsenteret for fire fantastiske fortællinger, når fire af projektdeltagerne fortæller om deres Industri 4.0-løsninger, og hvordan samarbejdet med andre virksomheder og videninstitutioner har været afgørende for proces og resultat. En række af de øvrige projektdeltagere står desuden klar til at præsentere deres produkter i udstillingsområdet.

Du får også mulighed for at vælge et af tre spor og blive klogere på enten avancerede robotter, kunstig intelligens eller Internet of Things, når Mikkel Christoffersen, Odense Robotics, Thomas Bolander, DTU, og Søren B. Sørensen, Force Technology, giver deres indføring i hver af de tre Industri 4.0-teknologier.

Det hele toppes af et spændende oplæg om, hvordan digitalisering er en afgørende løftestang for øget bæredygtighed og konkurrencekraft, når Trine Plambech, Alexandra Instituttet, fortæller om de store potentialer, der ligger i at arbejde strategisk med digitalisering.

Og så er der selvfølgelig både vådt og tørt og masser af tid til at netværke.

Læs hele programmet herunder og tilmeld dig her på siden. Konfrencen er gratis, men kræver tilmelding. Har du alligevel ikke mulighed for at deltage, så husk at afmelde dig. No show fee 300 kr.

Vi glæder os til en forrygende dag i fremtidens tegn!

Dato

26 oktober 2022 kl. 08:30 - 14:30

Tilmeldingsfristen er 20. oktober 2022, kl. 23:55

Sted

Nyborg Strand Østerøvej 2 5800 Nyborg

Sprog

Dansk

Tilmeldingsfrist

25 oktober 2022

Læs mere og tilmeld dig her.

Andre arrangementer

22
aug
2024
26
aug
2024
4
sep
2024
19
sep
2024
30
sep
2024
7
okt
2024