MADE Virksomhedsbesøg hos Universal Robots

Kom med på en tur rundt i produktionen hos Universal Robots og få et indblik i fremtidens muligheder med cobots.

I Odense har Universal Robots siden 2005 udviklet og produceret 6-aksede industrielle robotarme, der er sikre, fleksible og brugervenlige. Robotterne, der er designet til at interagere med mennesker, er i dag vidt udbredt og går under navnet cobots.

På MADE Virksomhedsbesøg får vi et kig ind i maskinrummet, hvor robotter producerer robotter, og fremtidens cobotløsninger bliver til.

På forkant med innovationen

På besøget fortæller robotvirksomheden, hvordan de konstant arbejder på at rykke grænserne for, hvad man kan med cobots, og hvordan de arbejder med at være på forkant med udviklingen gennem bl.a. en række MADE-projekter, hvor slutbrugere, integratorer og videnspartnere sammen udvikler nye, agile produktionssystemer.

Et eksempel er Universal Robots projekt i forskningsplatformen MADE FAST, hvor de med hjælp fra blandt andre Syddansk Universitet vil skabe en mere intuitiv programmering af deres robotarme.

Obs. Universal Robots forbeholder sig retten til, at direkte konkurrenter ikke kan deltage i programpunktet ”Rundvisning i produktionen og oplev UR Training Center”.

Dato

31 maj 2022 kl. 13:30 - 16:30

Sted

Universal Robots

Energivej 25
5260 Odense S

Sprog

Dansk

Pris

Gratis for MADE-medlemmer. Ikke-medlemmer kan deltage mod et gebyr kr. 500 (ekskl. moms). Er du tilmeldt og udebliver uden afbud, opkræves et gebyr på kr. 250 (ekskl. moms).

Søsser Schmidt, Tlf: +4572203501, E-mail: soss@teknologisk.dk

Program

13.00

Registrering og kaffe i lobbyen

13.30

Velkomst og introduktion

Klyngeleder og sekretariatschef Dorte Gram Nybroe, MADE

13.45

Universal Robots: På forkant med innovationen

Vice President, Strategy and Innovation, Anders Billesø Beck, Universal Robots

Perspektiverne og mulighederne er tæt på uendelige, når det kommer til kollaborative robotter. Hør, hvordan Universal Robots arbejder på at gøre mulighederne til virkelighed og få et indblik i fremtiden med cobots.

14.15

Metoder til programmering af komplekse robotprocesser

Professor Henrik Gordon Petersen, Syddansk Universitet

Få et overblik over, hvordan vi i MADE FAST og andre projekter arbejder med programmering af komplekse robotprocesser, herunder brugen af simuleringer, kombinerede byggeblokke, nye metoder til programmering vha. demonstrationer og andre teknologier.

14.30

Kaffepause

15.00

Rundvisning i produktionen og oplev UR Training Center

Kom med på en rundvisning i produktionen, oplev UR Training Center og bliv klogere på Universal Robots via tre stationer, der er facilitereret af virksomhedens Product Creation-teams. De tre stationer hedder: - "UX and the User Blocks" - “Operational Excellence through Flexible Automation” - "The UR+ Ecosystem"

16.20

Opsamling og afrunding

Klyngeleder og sekretariatschef Dorte Gram Nybroe, MADE

16.30

Afslutning

Andre arrangementer

22
aug
2024
26
aug
2024
4
sep
2024
19
sep
2024
30
sep
2024
7
okt
2024