Demo & Dialog – Vibrationsteknologi

Morgenmøde: Få inspiration til fjernelse af indre spændinger med VSR – Vibratory Stress Relief – mulig erstatning af Thermal Stress Relief

Mange emner indeholder interne spændinger, som udløses ved f.eks. CNC-bearbejdning. I mange år har man anvendt varmebehandling til udløsning af disse interne spændinger.

Det er både dyrt og ikke særligt miljøvenligt – og for nogle metaller uanvendeligt. En ny teknologi med vibrationer kan på kort tid og uden store omkostninger opnå samme effekt.

Spar penge og arbejd miljøvenligt

Behandling med vibrationer kan med fordel anvendes til alle emner på ca. 50 kg. og opefter – jo større emner jo større besparelse. Ved emner på flere tons kan optil 99 % strøm spares.

På mødet vil DAMRC demonstrere VSR-teknologien. Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål. Samtidig får du lejlighed til at høre om mulighederne for at teste VSR-teknologien.

Kickstart din virksomhed med ny teknologi
I et MADE Kickstartprojekt kan SMV’er få indsigt i mulige gevinster ved at implementere nye teknologier, f.eks. VSR-teknologien.  

Kickstart er et kort innovationsforløb rettet mod SMV’er med begrænset erfaring med innovation. I forløbet får SMV’en mulighed for at afdække mulige gevinster ved innovation med hjælp fra Alexandra Instituttet, Teknologisk Institut, FORCE Technology eller DAMRC.

Dato

7 december 2022 kl. 08:30 - 11:00

Sted

BILA

Industrivej 18
7900 Nykøbing Mors
Danmark

Sprog

Dansk

Tilmeldingsfrist

2 december 2022

Pris

Det er gratis at deltage. Er du tilmeldt og udebliver uden at melde afbud, opkræves et gebyr på kr. 250 (ekskl. moms).

Joachim Buck, Tlf: +4522343383, E-mail: job@damrc.com

Program

8:00

Registrering

8:30

Velkommen til BILA

Director of Operations Kristian Falshøj Pedersen, BILA

BILA er et dansk automationshus grundlagt i 1988, der hjælper industrivirksomheder med produktionsoptimering gennem automatiserings- og robotløsninger. De leverer alt fra simple robotceller til komplette automatiserede fabriksanlæg.

8:40

Velkomst og introduktion til dagen samt MADE Kickstart

Chefkonsulent Sandrina Lohse-Larsen, MADE

8:55

Mulighederne i Kickstartprojekter

Technical Adviser Joachim Buck, DAMRC

Hvad kan et MADE Kickstartprojekt på ganske få timer have af betydning for din virksomhed? Hør eksempler på, hvordan virksomheder er blevet hjulpet videre med Kickstartprojekter.

9:10

Erfaringer fra et gennemført Kickstartprojekt

Teknisk Chef Casper Rosvall, MC Uldall Maskinfabrik

MC Uldall Maskinfabrik producerer nikkelrør til fødevareindustrien og ønskede med en kickstart at opnå en struktureret proces til identifikation – og ideelt fjerne fejlkilder til overfladefejl.

9:25

Demonstration af Vibratory Stress Relief - VSR

Head of Operation Christian Skov Lillelund, DAMRC

Demonstration og forklaring af teknologien Vibratory Stress Relief – hvor vi demonstrerer, hvordan varmebehandling kan elimineres.

9:40

Netværk – Dialog om VSR- teknologien og muligheder for at indgå i MADE-projekter

Kaffe og kage

10:00

Rundvisning på BILA

BILA giver en rundvisning på fabrikken og fremviser produktionen og montagehallen, hvor de opbygger automatiske produktionsanlæg. Deltagerne vil også se deres innovationscenter, hvor de tester løsninger.

10:55

Opsamling og afrunding

Chefkonsulent Sandrina Lohse-Larsen, MADE

Andre arrangementer

22
aug
2024
26
aug
2024
4
sep
2024
19
sep
2024
30
sep
2024
7
okt
2024