MADE Materiale

Nye løsninger inden for 3D-print, anvendelse af coatings, udarbejdelse af kompositmaterialer og generelt viden om materiale i avancerede produktionsprocesser – Materiale er en af nøglerne til at kunne øge effektivitet, bæredygtighed og innovation i avanceret produktion i Danmark. Derfor samler MADE flere indsatser inden for materiale i avanceret produktion med initiativet MADE Materiale.

Om MADE Materiale

For at styrke bæredygtighed, effektivitet og i sidste ende konkurrencedygtighed blandt danske virksomheder, tilfører MADE endnu flere muskler til materialeområdet med MADE Materiale.

I MADE Materiale kombinerer vi materialevidenskab med viden om avanceret produktion for at finde morgendagens løsninger inden for valg, anvendelse og bearbejdning af materialer i avanceret produktion. Initiativet løber frem til 2023 som en del af MADE FAST-projektet. Det tager afsæt i det nu afsluttede samfundspartnerskab Fast Track og styrker synergierne til MADE-fællesskabets mangeårige erfaringer med forsknings- og innovationsprojekter inden for feltet.

Fast Track havde fokus på at skabe viden om materiale i avanceret produktion, og vi ser frem til at bringe partnerskabets værdifulde viden med over i MADE Materiale initiativet. Her vil vi fortsætte med at flytte grænser og dele state-of-the-art viden sammen med hele Produktionsdanmark.

MADE Materiale bliver realiseret med støtte fra Industriens Fond gennem flere initiativer herunder MADE Materiale Demonstrationsprojekter og MADE Materiale Deep Dives.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til MADE Materiale, er du meget velkommen til at kontakte Project Manager ved FORCE Technology Michel Honoré og Souschef på Teknologisk Institut Jeppe Skinnerup Byskov