Tidligere MADE ForskningMADE Digital blev lanceret i 2017 som et nyt forskningsprogram i MADE.

MADE Digital bygger oven på forskningen i MADE SPIR og skal accelerere den digitale transformation af danske produktionsvirksomheder. MADE Digital er en dansk pendant til Tysklands Industrie 4.0, men skræddersyet til danske forhold. Mange virksomheder i Danmark er blandt de bedste i verden inden for deres niche og har tradition for samarbejde og tillid. De styrker bygger MADE Digital på.

I MADE Digital arbejder store virksomheder sammen med små virksomheder, forskerhold fra universiteterne og tekniske eksperter fra GTS-institutter. De samarbejder i ni konkrete arbejdspakker, som du kan læse mere om herunder.

Læs mere om lanceringen af MADE Digital her.

Læs mere om MADE Digital i publiceringerne nedenfor:

Forskningsplatformen MADE SPIR (Strategic Platform for Innovation and Research) blev lanceret i 2014 som en af de største satsninger i produktionsforskning i Danmark nogensinde. MADE SPIR var grundlaget for etableringen af hele MADE – Manufacturing Academy of Denmark.

Kernen i MADE SPIR er ni forskningstemaer, som tager udgangspunkt i de udfordringer, som danske produktionsvirksomheder har. De løsninger, der udvikles gennem forskningen, udspringer af Danmarks styrker, kompetencer og viden og sker i et samarbejde på tværs af virksomheder, universiteter og GTS-institutter.

Der er en stærk kobling mellem virksomhedernes behov og forskningen. Derfor deles viden også på tværs af temaerne og igennem en række MADE-aktiviteter, så alle får gavn af den nyeste forskning inden for produktion.

Læs mere om MADE SPIR i kataloget nedenfor:

Tilmeld dig - og få viden og tilbud om arrangementer direkte i din indbakke

Det er gratis og uforpligtende at modtage vores nyhedsbrev.

CLOSE
9709

Tak for din tilmelding!

Du modtager nu en mail, hvor vi beder dig bekræfte din tilmelding.

CLOSE
9709

Tjek din mappe med uønsket mail/spam, hvis du ikke modtager mailen.