Virksomhedsbesøg Vestas

Bliv inspireret af Vestas’ digitale indsatser, oplev deres montagefabrik og se, hvordan de tackler udfordringen med at skalere produktionen kosteffektivt.

Både store og små produktionsvirksomheder oplever et stigende pres for at kunne producere kundetilpassede løsninger i små serier og samtidig automatisere produktionen for at opnå et større produktivitet. Traditionelle automatiseringsløsninger har ikke den fornødne fleksibilitet eller skalerbarhed.

Der er derfor et behov for at udvikle nye agile automatiseringsløsninger, som kan håndtere mange forskellige emner til konkurrencedygtige priser.

Digitale indsatser, der gør en forskel

På MADE Virksomhedsbesøg hos Vestas får du indblik i vindmølleproducentens digitale indsatser inden for storskala produktion.

Aalborg Universitet giver dig indblik i, hvordan det gavner Vestas’ produkt og produktudvikling at indgå i et tæt samarbejde mellem forskning og industri.

Kom helt tæt på Vestas’ produktion

Oplev Vestas’ montagefabrik i Ringkøbing, hvor der samles naceller til vindmøller. Her får du en smagsprøve på igangværende digitaliseringsinitiativer, f.eks. simulering af værdikæder, fjernsupport, digitale arbejdsinstruktioner og Virtual Realitytræning.

Dato

13 september 2022 kl. 12:00 - 16:00

Sted

Vestas

Smed Sørensens Vej 5
6950 Ringkøbing
Denmark

Sprog

Dansk

Tilmeldingsfrist

7 september 2022

Andre arrangementer

21
sep
2023
21
sep
2023
3
okt
2023
25
okt
2023
1
nov
2023
7
nov
2023