Virksomhedsbesøg hos Aasted

Bliv klogere på, hvordan Aasted arbejder med at modulopbygge deres specialbyggede chokolademaskiner, der giver chokoladen det helt rigtige knæk.

Skriv dig på venteliste.

Delikat produkt med kompliceret proces

For at chokoladen kan få den blanke overflade og det rette knæk, skal den igennem mange led. På dette MADE Virksomhedsbesøg kan du få et indblik i opbygningen af de mange maskiner, der skal til.

Aasted specialbygger maskiner til mange forskellige typer chokoladeproduktion. Hør, hvordan virksomheden arbejder med at standardisere og modulopbygge deres industrianlæg, så et specialprodukt kan blive en standardvare.

Den bedste produktarkitektur

Professor Niels Henrik Mortensen fra DTU giver indblik i, hvad der skal til for at implementere modulære produkter og udvikle en produktionsarkitektur, der virker.

Product Modularization Specialist Cæcilie Kortbæk fortæller, hvordan det er blevet muligt for Aasted at automatisere produktionen ved at opdele deres produkter i moduler og aktivt arbejde med modularisering.

Se de lange anlæg og deres byggeklodser

Sidst men ikke mindst byder besøget på en rundvisning i produktionen, hvor vi skal se de anlæg, som projekterne om at automatisere konfigurering og designprocesserne drejer sig om.

Eventet er en del af ”Innovationskraft – Avanceret produktion”, støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelsen, EU’s regionalfond og Forsknings- og Uddannelsesstyrelsen.

Dato

19 juni 2024 kl. 10:00 - 14:00

Sted

Aasted

Bygmarken 7-17
3520 Farum
Danmark

Sprog

Dansk

Tilmeldingsfrist

11 juni 2024

Pris

Gratis for MADE-medlemmer. Ikke-medlemmer kan deltage mod et gebyr på 500 kr. (ekskl. moms). Er du tilmeldt og udebliver uden afbud opkræves et gebyr på kr. 250 (ekskl. moms).

Program

09:30 Registrering og morgenbrød

10:00 Velkomst og introduktion
Innovation Manager Ida Kragh-Vodstrup, MADE

10:10 Præsentation af Aasted  
CTO Henrik Heitmann, Aasted

Fra den første tempereringsmaskine til store industrianlæg. Få historien om Aasted og virksomhedens udvikling. Henrik Heitmann vil desuden give et indblik i, hvordan Aasted arbejder strategisk med standardisering.

10:30 Erfaringer med implementering af modulære produkter og produktionsarkitektur
Professor Niels Henrik Mortensen, DTU

Hør, om den nyeste udvikling inden for implementering af modulære produkter. Hør eksempler fra andre virksomheder, og hvad der forskes i netop nu.

10:50 Konfigurering og automatisering – hvad skal der til?

Product Modularization Specialist Cæcilie Kortbæk, Aasted

Aasteds arbejde med standardisering og modularisering af deres procesanlæg har skabt et solidt fundament for at forenkle konfigurering og automatisering. Hør, om deres erfaringer med modularisering i praksis.

11:10 Sådan kan du arbejde med tilbudskonfigurering i praksis
Product Configuration Specialist Tobias Skovsende Thyssen, Aasted

Hør, om erfaringerne med overgang fra manuel til automatiseret tilbudsproces hos Aasted. Aasted har udviklet et tilbudskonfigureringssystem i ConfigIT som en del af deres indsats for at udnytte fordelene ved standardisering og modularisering. Systemet håndterer nu hovedparten af virksomhedens tilbudsgivning.

11:30 Automatisering af komplekst ingeniørdesign
Product Engineer Modularization and Design Automation Mathias Christensen, Aasted, Senior Partner Gösta Schwarck og Senior Partner Morten Hugo Bennick, Scandinavian Digital

Et kig ind i fremtiden. Projektteamet vil give et indblik i det igangværende prestigeprojekt om Design Automation af et helt procesanlæg. Målet er at levere flere projekter hurtigere med den eksisterende organisation – og uden at gå på kompromis med kvalitet.

Bliv klogere på, hvordan den rette kombination af værktøjer, metoder og mennesker kan få selv dét, der virker umuligt, til at lykkes.

11:50 Frokost og netværk

12:40 Rundvisning i produktionen
CTO Henrik Heitmann, Aasted

Få en tur rundt i produktionen og se de anlæg, som projekterne om at automatisere konfigurering og design drejer sig om.

Medbring egne sikkerhedssko, hvis muligt.

13:45 Opsamling og afrunding
Innovation Manager Ida Kragh-Vodstrup, MADE

14:00 Tak for i dag

Andre arrangementer

22
aug
2024
26
aug
2024
4
sep
2024
19
sep
2024
30
sep
2024
7
okt
2024