MADE Virksomhedsbesøg hos Louis Poulsen – Eftermiddag

Kom med på en guidet tur ind i maskinrummet hos Louis Poulsen, hvor der rumsteres med nye digitale og automatiserede løsninger i produktionen.

Transformationen er i fuld gang
I Vejen bliver der produceret ikonisk dansk design hos Louis Poulsen. Og selvom virksomheden er en kending, betyder det ikke, at produktions-teknologierne behøver at være det. Med hjælp fra en række MADE-projekter integrerer Louis Poulsen løbende nye digitale og automatiserede løsninger i deres produktion. På MADE-virksomhedsbesøget får vi et kig indenfor.

Et roadmap til digital succes
Her kommer du blandt andet til at få indblik i, hvordan Louis Poulsen har grebet en række digitaliseringsmuligheder an. Mulighederne fik de hjælp til at identificere gennem et MADE Klyngeprojektet, hvor virksomheden ved hjælp af Digital Factory Mapping fik de bedste og mest givende digitaliseringsmuligheder udpeget.

Automatiserede øjne på sagen
På besøget løfter Louis Poulsen også sløret for, hvordan de i dag arbejder med at automatisere deres kvalitetskontrol gennem visionteknologi og data, og hvordan de undgår at gå på kompromis med kvalitet i en automatiseret proces.
Slutteligt vil du få en unik indføring i, hvad Louis Poulsen gør sig af tanker om en fremtidig udvikling mod en mere automatiseret og digitaliseret produktion.
Vi glæder os til at se dig.

Dato

1 september 2021 kl. 13:00 - 16:00

Sted

Louis Poulsen

Industrivej Vest 41
6600 Vejen
Denmark

Sprog

Dansk og engelsk

Pris

Gratis for MADE-medlemmer. Ikke-medlemmer kan deltage mod et gebyr kr. 500 (ekskl. moms). Er du tilmeldt og udebliver uden afbud, opkræves et gebyr på kr. 250 (ekskl. moms).

Nicklas Rasmussen, Tlf: +4542627534, E-mail: nir@forcetechnology.com

Andre arrangementer

21
sep
2023
21
sep
2023
3
okt
2023
25
okt
2023
1
nov
2023
7
nov
2023