Deltag som virksomhed

I MADE kan virksomheder få netværk, viden og støtte til at introducere nye teknologier og finde nye løsninger i deres produktion. Læs om MADE’s forskellige tilbud særligt målrettet små- og mellemstore virksomheder, som udgør ni ud af ti af virksomhederne i MADE.

Få svar på din virksomheds styrker og svagheder

Baseret på EU-initiativet ADMA giver MADE mulighed for, at produktionsvirksomheder hurtigt kan få input til, hvordan de kan blive mere konkurrencedygtige. Tag testen nedenfor og opdag din virksomheds styrker og svagheder.

Resultatet kan bruges i prioritering af indsatsområder og kan være det første vigtige skridt på jeres udviklingsrejse i MADE. Længere nede på denne side finder du, et udvalg af MADE projekter som gør det muligt at udvikle din produktionsvirksomhed.

Arrangementer

Deltagere fra hundredvis af forskellige virksomheder og organisationer har siden 2014 tilegnet sig viden gennem MADE’s arrangementer. Her samler vi det danske økosystem omkring avanceret produktion for at videndele og inspirere.

På open labs, studieture, demo og dialog-arrangementer samt virksomhedsbesøg kan deltagere se, røre og diskutere muligheder og udfordringer ved de nyeste produktionsteknologier. Derudover er der rig mulighed for at få indblik i nye teknologi og tendenser samt få inspiration til samarbejder og løsninger på innovationskonferencer og virtuelle Deep-Dives, hvor vi dykker ned i specifikke problemstillinger – herunder materialerelaterede.

Kommende arrangementer
24
apr
2024
7
maj
2024
7
maj
2024
16
maj
2024
21
maj
2024
22
maj
2024
28
maj
2024
30
maj
2024
30
maj
2024
4
jun
2024
11
jun
2024
24
jun
2024
19
sep
2024
30
sep
2024
23
okt
2024
25
nov
2024

Projekter

MADE igangsætter sammen med vores partnere løbende projekter og har mere end 100 aktive projekter. Som virksomhed er der mulighed for at indgå i både mindre og større MADE-projekter. Vil I gerne snuse til muligheder i MADE-regi i et mindre set-up, kan I for eksempel søge om et kickstart projekt. Er I vante innovationsaktører og klar til et mere omfattende projekt, kan et forskningsprojekt være det helt rette for jer.

I illustrationen nedenfor ses, i hvilke omfang en virksomhed kan involvere sig i MADE på. På første trin i udviklingsrejsen investerer virksomheder blot med en uges arbejde og på sidste trin, er der mulighed for at kaste sig ud i dybdegående nye forskningsprojekter, der kan vare op til flere år.

Har du en idé til et MADE-projekt?

Har du en idé til tema eller en problemstilling, der kan tages op i et fremtidigt MADE-projekt?

Ring til Innovation Manager Ida Kragh-Vodstrup eller send dit forslag i en e-mail, hvori du skriver din idé, dit navn, og hvilken virksomhed du kommer fra.

På forhånd tak – vi glæder os til at høre fra dig.

Ida Kragh-Vodstrup

Innovation Manager

Mobil: +45 2142 5152
Mail: ikraghvodstrup@made.dk

Aktuelle projektmuligheder:
Ansøgningsfrist: 01.05.24
Ansøgningsfrist: 01.06.24
Ansøgningsfrist: Modtager løbende ansøgninger.

Kickstartprojekt

Kickstartprojekter er rettet mod SMV’er, der gerne vil have en forsmag på, hvordan de gennem MADE kan få hjælp til at udvikle nye løsninger og implementere nye teknologier.

Projektet foregår i et tæt samarbejde med de regionale erhvervshuse og specialister i MADE. Konkret tilbydes virksomheder 25-30 timers rådgivning til at løse konkrete udfordringer i produktionen.

Det er gratis at deltage i et kickstartprojekt – virksomheden investerer blot med sin egen tid i form af en enkelt arbejdsuge. Målgruppen er SMV’er, der har et betydeligt uudnyttet innovationspotentiale, og som har ambitioner om deltagelse i innovationsaktiviteter men meget begrænset erfaring.

Demonstrationsprojekt

I et demonstrationsprojekt får SMV’er hjælp til at løse konkrete udfordringer eller afprøve en nye produktionsteknologier i skræddersyede forløb på op til seks måneder fra projektets opstartsdato. Gennem forløbet kan SMV’en trække på viden hos eksperter til en værdi af op til 95.000 kr.

I MADE har vi tre typer af demonstrationsprojekter:

  1. Produktionsdemonstrationsprojekter, der har fokus på selve produktionen
  2. Materiale demonstrationsprojekter, der har fokus på materialerelaterede udfordringer i produktionen
  3. Internationale demonstrationsprojekter, hvor hjælp kommer fra udenlandske kompetencecentre

De tilknyttede specialisters ekspertise afhænger af, om I søger et Produktions- eller Materiale Demonstrationsprojekt, men derudover er vilkårene for de to projekttyper ens.

Har man en udfordring, der kalder på international assistance, kan MADE facilitere kontakt og projektledelse gennem et internationalt demonstrationsprojekt.

Det er gratis at deltage i et demonstrationsprojekt – I investerer blot med jeres tid.

Samarbejdsprojekt

I et MADE Samarbejdsprojekt får minimum to produktionsvirksomheder hjælp til at løse fælles udfordringer eller optimere produktionen gennem anvendelse af nye teknologier og metoder.

Igennem projektet får virksomhederne hjælp fra eksperter og specialister til at skabe f.eks. et proof-of-concept, en pilot eller en prototype, der kan afklare løsningsmuligheder på konkrete problemstillinger og belyse fordele og ulemper i at anvende nye teknologier.

Det er gratis at deltage i et samarbejdsprojekt – virksomheden investerer blot med sin egen tid.

MADE Samarbejdsprojekter samler de tidligere projektformer: MADE Klyngeprojekt og MADE Udviklingsprojekt.

Forskningsprojekt

I MADE’s forskningsprojekter arbejder store virksomheder sammen med små nichevirksomheder, forskere fra universitetet og de teknologiske specialister fra GTS-institutterne om at skabe løsninger på fælles udfordringer. Både forksere og virksomheder har mulighed for at deltage i vores nuværende forskningsplatform MADE FAST – Flexible, Agile, Sustainable manufacturing enabled by Talented employees.

Internationale aktiviteter

MADE er partner i flere internationale projekter og initiativer, der er rettet mod forskning og innovation inden for produktion. Målgruppen for de internationale projekter er alt lige fra startups til etablerede virksomheder til forskere inden for produktionsteknologi.

Vi tilbyder hjælp til at løse konkrete udfordringer eller afprøve nye produktionsteknologier, at få ny inspiration fra europæiske firstmovers, at teste din virksomheds digitale modenhed,

at modtage støtte til eksperimenter og indgå i fælles projekter og netværk på tværs af landegrænser.

Det sker gennem initiativerne Internationale demonstrationsprojekter, MADE Studietur, ADMA Trans4Mers, AddSmart EDIH, TechCircle, AI REDGIO 5.0, EIT Manufacturing, DIH2 og EU-DK Support. Læs mere om MADE’s internationale aktiviteter.

MADE for Startups

Arbejder din iværksættervirksomhed med teknologier eller metoder, der kan anvendes i avanceret produktion? Eller er I i gang med at udvikle et produkt, som sættes i produktion?

Så tilbyder MADE for Startups jer et års gratis medlemskab, matchmaking, adgang til eksperthjælp og testfaciliteter samt hjælp til skalering gennem Beyond Beta’s accelerator program. 

Dermed får startups gennem MADE mulighed for at netværke og sparre med andre virksomheder, forskere, uddannelsesinstitutioner og GTS’er (teknologiske servicevirksomheder) samt indgå i samarbejder med større virksomheder og optimere deres produkt.

Netværk

I MADE’s netværksgrupper deler specialister fra 10-20 produktionsvirksomheder erfaringer, udfordringer og løsninger indenfor et specifikt produktionsfagligt felt.

Netværket typisk aktiv i et år og deltagerne mødes til ca. fem netværksmøder, hvor der vil være besøg fra gæstetalere og mulighed for at besøge relevante virksomheders produktioner til inspiration.

Det er gratis at deltage i et MADE-netværk, man investerer blot med sin egen tid.

MADE’s netværk bliver løbende annonceret i MADE’s kalender, hvor du kan tilmelde dig informationsmøder til kommende netværk.  

Læs om MADE’s innovationsprojekter:
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel

Sandrina Lohse-Larsen

Chefkonsulent

Mobil:+45 3055 1472
Mail: slohselarsen@made.dk