Vinder af Alexander Foss MADE Award 2016

Vinderen af Alexander Foss MADE Award blev offentliggjort til MADE Årsdag 2016. Vinderen af prisen blev Jesper Normann Asmussen fra Aalborg Universitet.

Blandt stærke indstillinger af unge produktionsforskere vandt MADE-ph.d. fra Aalborg Universitet Jesper Normann Asmussen, Alexander Foss MADE Award for sit arbejde inden for temaet ”Modelbaseret udvikling af forsyningskæder”.

I tæt samarbejde med industrien forsker Jesper Normann Asmussen i hvordan virksomheder kan opnå en bedre forståelse af forsyningskæden og dermed træffe mere kvalificeret beslutninger i en hurtigt skiftende verden. Med Jesper Normann Asmussens forskning har Vestas introduceret nye værktøjer, der forbereder beslutningsprocesserne og øger forretningsforståelsen. Alexander Foss MADE Award 2016, der blev uddelt på MADE Årsdag 2016, består af et rejselegat kr. 70.000, et diplom og et kunstværk. Prisen uddeles for anden gang.

Alexander Foss’ Industrifond er sponsor på awarden, der sætter fokus på de gode eksempler og bidrager til yderligere at motivere ph.d.-studerende og post.docs. i MADE til at indfri reelle potentialer og løse konkrete udfordringer i dansk fremstillingsindustri.

Andre nyheder

Uddannelsesblog
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel

Tilmeld dig - og få viden og tilbud om arrangementer direkte i din indbakke

Det er gratis og uforpligtende at modtage vores nyhedsbrev.

CLOSE
9709

Tak for din tilmelding!

Du modtager nu en mail, hvor vi beder dig bekræfte din tilmelding.

CLOSE
9709

Tjek din mappe med uønsket mail/spam, hvis du ikke modtager mailen.