MADE etablerer hub i Nordjylland:
”Jeg vil være med til at gøre en forskel for produktionen”

Henning Ole Hedeland er pr. 15. marts 2023 ansat som chefkonsulent i Danmarks produktionsklynge MADE – Manufacturing Academy of Denmark.

Henning Ole skal udbrede kendskabet til MADE og klyngens mange projekter, tilbud og aktiviteter, og derigennem hjælpe med at accelerere innovationsarbejdet i de nordjyske produktionsvirksomheder. Han får sin daglige gang hos Erhvervshus Nordjylland i NOVI Science Park i Aalborg. 

Jeg glæder mig meget til det nye samarbejde med medlemmer, samarbejdspartnere, kolleger og om at udbrede kendskabet til MADE

Henning Ole Hedeland, chefkonsulent i MADE

”Jeg vil bidrage til at gøre en forskel indenfor produktion og støtte op om øget innovation i Nordjylland. Jeg glæder mig meget til det nye samarbejde med medlemmer, samarbejdspartnere, kolleger og om at udbrede kendskabet til MADE,” siger Henning Ole Hedeland, der bor i Hundelev v. Løkken i Vendsyssel.

MADE deltager i den danske European Digital Innovation Hub AddSmart, og her får Henning Ole også en rolle med at assistere virksomheder, så de kan få skub i den digitale udvikling.

Hubben i Nordjylland er én af tre nye hubs i Jylland, som MADE etablerer.

Henning Ole har mange års erfaring med ledelse og optimering af produktion, produkter, kvalitet og forretningsområder indenfor forskellige fremstillingsindustrier. Han har bred viden om avanceret produktion af og med, procesudstyr og maskiner og så har han et stort materialekendskab, da han bl.a. har arbejdet med stål og metaller, træ og finér, plast, planglas og tekstiltryk.

Henning Ole kommer senest fra en stilling som underviser af Industrioperatører på EUC Nord, hvor fundamentet var LEAN i teori og praksis.

Du kan læse mere om Henning Ole Hedeland på hans LinkedIn-profil.

MADE

MADE – Manufacturing Academy of Denmark er Danmarks produktionsklynge. MADE er en non-profit national forening bestående af virksomheder, universiteter, GTS-institutter og uddannelsesinstitutioner. MADE’s vision er at skabe og understøtte dansk produktion i verdensklasse.

AddSmart

AddSmart er en European Digital Innovation Hub (EDIH), som MADE deltager i.

Hubben i region Nordjylland giver virksomheder indsigt i anvendelse af Industri 4.0-teknologier, digitalisering og internationalt samarbejde herom. Gennem fire ydelsesforløb tilbydes der vejledning inden for afdækning af digitale teknologier, kompetenceudvikling, netværksdannelse og finansieringsmuligheder. Alle forløb er individuelt tilrettelagt efter din virksomheds udfordringer og potentialer.

Henning Ole Hedeland

Uddannelse

UCN-Aalborg, LEAN-ledelse i praksis (2018)
Aarhus Business College, Erhvervsdiplomleder, ledelse (2002-04)
Teknisk Skole Randers, Maskintekniker, konstruktion (1991-92)
Willy Mortensen industri ApS, Klejnsmed (1987-90)

Seneste stillinger

Underviser af Industrioperatører, EUC Nord (2022-23)
Pur-Teknik A/S, Produktionschef (2018-22)
NS System A/S, Produktionschef (2014-17)
DisplayGlass A/S og bo-glas A/S, Produktionschef og Daglig Leder f. antireflektivt planglas (2012-14)

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel
Artikel