MADE ansætter nye kræfter til at hjælpe produktionsvirksomheder i Syddanmark

MADE ansætter en garvet produktionschef med erfaring fra tysk, indisk og ikke mindst dansk produktion. Fra september 2023 er Helmut Schwartz ny innovationskonsulent i MADE med base i Trekantsområdet.

MADE ansætter Helmut Schwartz som ny innovationskonsulent i Kolding. Dermed får syddanske produktionsvirksomheder en ekspert i produktionsledelse tæt ved hånden, som kan hjælpe med at skabe overblik over deres muligheder i MADE, og hvordan de kan komme videre i optimeringen af deres produktion.

Fra september er Helmut Schwartz blevet ansat i MADE som innovationskonsulent med base ved Trekantområdet i Kolding.

Fra jordplot til busfabrik i Indien

Han kommer med mere end 25 års erfaring som produktions- og fabrikschef i bagagen og har han arbejdet med hydraulik og produktion af blandt andet busser. Gennem hans arbejdsliv er han kommet godt rundt i verden. Udover Danmark har han besat stillinger i Tyskland og i Indien, hvor han i sidstnævnte har stået i spidsen for at bygge en spritny busfabrik op fra bunden.

”Jeg har stor erfaring inden for produktion og især mindre serieproduktioner. Jeg glæder mig til at hjælpe virksomheder i MADE med at forbedre produktionsprocesser gennem innovationsprojekter,” siger Helmut Schwartz.

I praksis kommer det til at ske gennem besøg og tæt dialog med produktionsvirksomheder fra MADE’s hub hos vores tætte samarbejdspartner Trekantområdet Danmark i Kolding.

Jeg glæder mig til at møde de lokale produktionskræfter og skabe et stærkt netværk mellem virksomheder, regionale aktører og vidensinstitutioner.

Chefkonsulent Helmut Schwartz, MADE

”Jeg glæder mig til at møde de lokale produktionskræfter og skabe et stærkt netværk mellem virksomheder, regionale aktører og vidensinstitutioner. Derigennem håber jeg at bidrage til en stigende produktivitet i produktionsvirksomhederne,” uddyber Helmut Schwartz.

Er din produktion placeret i det syddanske, og vil du gerne høre mere om mulighederne for at få hjælp til at optimere på din produktion og mulighederne i MADE?

Så tøv endelig ikke med at kontakte Helmut Schwartz for et uforpligtende besøg.

Helmut Schwartz

Chefkonsulent

Mobil: +45 4226 0359
Mail: hschwartz@made.dk

Andre nyheder

Artikel
Artikel
Artikel
Video
Artikel
Video